Snelwijzer - Vanaf 1 juli is cash niet meer king

Ontdek welke elektronische betaaloplossing het beste bij je onderneming past met onze gratis Snelwijzer.

Payconiq by Bancontact, Apple Pay, betaalkaarten… de afgelopen jaren is het aantal manieren waarop je elektronisch kan betalen enorm uitgebreid. Die nieuwe situatie vertaalt zich nu ook in nieuwe wetgeving. Zo moet je als handelaar vanaf 1 juli 2022 je klanten de mogelijkheid geven om op een andere manier dan met cash geld te betalen - wat in de praktijk betekent dat je minstens één vorm van elektronisch betalen zal moeten aanvaarden. In deze Snelwijzer wijzen UNIZO en KBC je de weg doorheen de waaier van elektronische betaaloplossingen.

Vul het formulier hieronder in en ontvang onmiddellijk de digitale publicatie.

(bv. 0123.456.789)
Ik wil graag op de hoogte blijven van de producten, diensten, wedstrijden, promoties en andere acties van UNIZO-partners. Zij mogen mijn gegevens registreren in hun bestanden en mij contacteren via mail, post, sociale media, … . Ik ben op de hoogte van de manier waarop de structurele partners van UNIZO (Liantis & KBC) omgaan met mijn gegevens, zoals terug te vinden in hun respectievelijke privacybeleid (Liantis Privacybeleid en KBC Privacybeleid), en van het feit dat mijn gegevens ook kunnen worden doorgegeven aan UNIZO - Projectpartners. Ik ben op de hoogte van het feit dat ik mijn toestemming op elk moment kan intrekken via eenvoudig verzoek op de UNIZO- uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.
Privacy

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan te allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid