UNIZO voordeel voor handelaar bij de Sodexo Card, de elektronische maaltijdcheque

Vanaf 1 oktober 2015 kunnen werkgevers geen papieren maaltijdcheques meer bestellen en vanaf 1 januari 2016 kunnen de papieren maaltijdcheques die nog in omloop zijn niet meer gebruikt worden in de handelszaken. Hoog tijd om over te schakelen naar de Sodexo Card, de elektronische maaltijdcheque van Sodexo.

De Sodexo Card is vergelijkbaar met een kaart van het type Bancontact/MisterCash kaart: ze is beschermd met een PIN-code van 4 cijfers en is bruikbaar op alle bestaande betaalterminals. Als handelaar bespaart u zich heel wat administratieve rompslomp: om terugbetaling te krijgen moeten er geen papieren cheques meer geteld en teruggestuurd worden en het bedrag van de transacties wordt automatisch, na 2 werkdagen, op uw rekening gestort. Bovendien verhoogt het gebruik van elektronische maaltijdcheques ook de veiligheid in uw handelszaak.

Exclusief voor UNIZO-leden heeft Sodexo een interessante korting ontwikkeld

U wenst de Sodexo Card te aanvaarden in uw handelszaak? Dankzij UNIZO betaalt u als handelaar slechts 1% transactiekost (met een minimum van € 0,10/trx). Op het totale bedrag dat uw klant met de maaltijdcheque betaalt, wordt dus slechts 1% afgehouden (met een minimum van € 0,10/trx).

KLIK HIER OM HET VOORDEEL AAN TE VRAGEN.

Dit voordeel is geldig tot 31/03/2018.