UNIZO voordeel voor werkgever bij de Sodexo Card, de elektronische maaltijdcheque

Sinds 1 oktober 2015 kunnen werkgevers geen papieren maaltijdcheques meer bestellen en sinds 1 januari 2016 kunnen de papieren maaltijdcheques die nog in omloop zijn niet meer gebruikt worden in de handelszaken. Het alternatief is de Sodexo Card, de elektronische maaltijdcheque van Sodexo.

De Sodexo Card is vergelijkbaar met een kaart van het type Bancontact/MisterCash kaart: ze is beschermd met een PIN-code van 4 cijfers en is bruikbaar op alle bestaande betaalterminals. Voor werkgevers en werknemers is de elektronische maaltijdcheque onmiddellijk beschikbaar, veiliger, gebruiksvriendelijker en het bespaart iedereen heel wat administratieve rompslomp. Bovendien vermindert de elektronische maaltijdcheque ook de kans op verloren of ongebruikte maaltijdcheques.

Exclusief voor UNIZO-leden heeft Sodexo enkele interessante kortingen ontwikkeld

U wenst als werkgever elektronische maaltijdcheques te bestellen, of u wenst over te schakelen van papieren Sodexo cheques naar elektronische. UNIZO leden ontvangen een korting van 50% op de eenmalige activatiekosten en 20% op de terugkerende kosten.

KLIK HIER OM HET VOORDEEL AAN TE VRAGEN.

Dit voordeel is geldig tot 31/03/2018.