08 nov 2018
Aalst / Netwerkactiviteit / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak

Inspiratiecafé: Start je eigen zaak en zet je in de markt!

[ VOOR WIE? ]  

De inspiratiecafés zijn er voor iedereen met goesting om te ondernemen.  

[ WAT? ] 

Zowel jonge als ervaren ondernemers beantwoorden deze avond al jouw vragen…  

    - Hoe is het om een eigen zaak te runnen?  
    - Wanneer schakel ik over van een idee naar een echte zaak?  
    - Hoe weet ik welk type zaak ik moet runnen?  
    - Hoe zet ik mijn zaak succesvol in de markt?  
    - Welke marketingkeuzes leveren jou echt klanten op? 

Laat je inspireren door het enthousiasme van ervaren starters, ontmoet andere ondernemers in spe en grijp deze kans om je netwerk verder uit te breiden. 

[ “There is no elevator to succes – all you need is a pitch” ] 

Wist je dat… met een goede elevator pitch de wereld voor je open ligt? Zorg daarnaast dat je goed je klanten en hun wensen kent, netwerk erop los, verdiep je in storytelling en kijk af en toe naar belangrijke pioniers in het bedrijfsleven!  

Hoe belangrijk is bedrijfscommunicatie nu eigenlijk voor de startende ondernemer? Tijdens deze avond kom je alles te weten over marketing voor starters, in de ruime zin van het woord.  

[ ONDERNEMENDE VERHALEN VAN… ]  

Marieke Selhorst | Zaakvoerder Het Objectief  
Met Het Objectief biedt Marieke een creatieve werkplek met materiaal en ondersteuning aan digitale beeldvormers. Haar doel is om creatieven te verbinden en hen te stimuleren om mee de kwalitatieve beeldtaal te promoten bij een breed publiek. Als geen ander weet Marieke dat een economisch gezond bedrijf binnen de culturele sector een uitdaging is, maar het is haar gedrevenheid en flexibiliteit die Het Objectief intussen 2,5 jaar doen bestaan. Als ambitieuze starter is Marieke vorig jaar terecht verkozen tot Starter van het Jaar.
Xavier Van Vaerenbergh | Zaakvoerder MX Motors 
Van Xavier kan je als gevestigd ondernemer wel iets leren over netwerken en hoe je klant centraal kan stellen. Bij Xavier Van Vaerenbergh, mede-oprichter van MX Motors, leggen ze als dynamische organisatie de nadruk op innovatie en ondernemingszin. Klanten op een persoonlijke wijze bijstaan is dan ook hét uitgangsbord van MX Motors.
Anja Cornelis | Broeikas  
Anja Cornelis is één van de initiatiefnemers van Broeikas, dé organisatie  die ondernemende studenten en jongeren in Aalst ondersteunt en inspireert. Anja is een gedreven matchmaker die de band tussen ondernemers, jongeren en onderwijs versterkt. 
Haar 15 jaar praktijkervaring in de HR dienstverlening en nu 7 jaar HoGent brengen een ruim netwerk dat ze graag inzet voor jongeren met een idee of ondernemers. 
Ze coacht studenten en levert heel wat tips uit de praktijk voor jonge starters.
Audry Vanderstraeten | Zaakvoerder Digital Leader 
Jong, bruisend, ambitieus en niet te stoppen. Als jonge oprichter van Digital Leader heeft Audry Vanderstraeten al verschillende wedstrijdtitels op zijn palmares, waaronder ‘Student-Ondernemer 2017 Stad Aalst’ en de tweede plaats ‘Student-ondernemer van het Jaar UNIZO in Vlaanderen 2017’. Zijn strategisch online marketing agentschap, met de nadruk op social media activatie, zorgt ervoor dat zijn klanten de focus leggen op hun klanten!

[ PROGRAMMA ] 

18u30: Onthaal 
19u00: Welkomstwoord Broeikas & UNIZO Oost-Vlaanderen 
19u15: Panelgesprek met o.m. Marieke Selhorst, Xavier Van Vaerenbergh, Anja Cornelis & 
             Audry Vanderstraeten (geleid door Elke Verdonck, UNIZO) 
20u00: Netwerkdrink samen met deze ondernemers   
 
[ GRATIS ] voor alle ondernemers in spé  

Elke toekomstige ondernemer krijgt van ons bovendien het inspirerende UNIZO boek  “Ik word mijn eigen baas”, vol unieke tips en getuigenissen een starterskit met 99 tips voor de bruisende starters.  

Goesting om te ondernemen?  
Schrijf je dan snel in, de plaatsen zijn beperkt!

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
Deze activiteit is gratis.