Startersverhaal Christoph

Bedrijf: DAZ Construct, opgestart op 1/7/2021

  • Hoe ben je bij het Startersplatform terecht gekomen? 

Via het Startlidmaatschap waarbij je gratis Start-lid wordt bij UNIZO voor een periode van 6 maanden. Als startende zelfstandige met je vragen ergens terechtkunnen, was een enorme meerwaarde.

  • Hoe heeft het Startersplatform je geholpen bij de realisatie van je ondernemersidee? 

Het opstellen van een ondernemingsplan en financieel plan was wat zoeken en was dus eigenlijk de voornaamste reden om in te stappen in het traject Starten en het platform te gebruiken. 
Nadien bleek dat mijn contactpersoon uit het begeleidingstraject een echte sparringpartner was voor mij. Els hielp me met vragen waarmee ik kampte en stuurde mijn bedrijf mee de juiste richting in. Het Startersplatform is veel meer dan louter een online platform voor mij geweest. Het was de start van een nauwe en professionele samenwerking waar ik echt heel veel aan te danken heb!

  • Wat is jouw tip voor andere starters?

Ik had een idee, een plan op één A4’tje, maar dan moet je dit toch even kwijt kunnen en aftoetsen met iemand met een totaal andere insteek en een pak ervaring. Als je de stap nog niet hebt gezet, je twijfelt en/of je hebt een goede sparringpartner nodig? Dan kan ik je zeker het traject Starten aanraden. Dankzij Els en het Startersplatform nam mijn bedrijf een zelfverzekerde start!

Ontdek hoe het Startersplatform ook jou kan helpen met het oprichten van je eigen zaak!