Opleidingen voor starters

UNIZO zet altijd sterk in op begeleiding op maat van de ondernemer. Daarnaast geloven wij echter ook sterk in het belang van praktijkgerichte opleiding en vorming. Enthousiasme en wilde plannen zijn mooi, maar niet genoeg om je eigen onderneming te starten. Je hebt ook nog kennis van zaken, correcte inzichten en de juiste vaardigheden nodig. Op deze pagina vind je enkele interessante mogelijkheden die je op weg helpen.


Start me up

Start me up is een traject op maat georganiseerd door Syntra in samenwerking met UNIZO.
Samen met je persoonlijke adviseur stel je een traject samen, volgens jouw specifieke behoeftes. Toegewijde coaches begeleiden en inspireren jou. Samen met hen kan je kiezen uit een hele lijst van leermomenten, ook wel 'learning snacks' genoemd. Een van deze snacks is bijvoorbeeld het Starten traject, waarbij je samen met je UNIZO coach je businessplan van A tot Z uitwerkt. 

Ontdek Start me up

 

UNIZO Ondernemersacadamie

De UNIZO Ondernemersacademie heeft als missie het aanbieden van de juiste bagage specifiek op maat van de KMO-ondernemer. Daarvoor organiseren we management opleidingen gegeven door topdocenten met praktijkervaring uit de ondernemerswereld. Voor ondernemers, door ondernemers. De Ondernemersacademie heeft een ruim aanbod van masterclasses en korte opleidingen over heel Vlaanderen. Daarnaast zijn er ook enkele e-learnings die je gewoon van thuis kan volgen en worden er ook In Company opleidingen aangeboden.

 

UNIZO Ondernemersforum

Het UNIZO OndernemersForum is een lerend netwerk voor ambitieuze ondernemers. Een platform van gelijkgestemden waarin je relevante ervaringen en nieuwe inzichten verwerft.
Tijdens een reeks van 5 of 6 avondsessies kom je samen in een groep van gemiddeld 15 ondernemers. Elke groep gaat aan de slag met een bepaalde uitdaging. Ervaringsuitwisseling met collega-ondernemers staat daarbij centraal en wordt aangevuld met inhoudelijke expertise van de coach. Zo verwerf je op efficiënte wijze nieuwe inzichten.

Droom je ook van een eigen zaak? Stop met dromen en bouw aan je toekomst met een UNIZO-coach aan je zijde. Ontdek snel wat de begeleiding Starten voor jou in petto heeft. 

Ik ga op ontdekking

Meer info: Opleiding, Starten