Starter van het jaar 2020

Starter van het jaar 2020

Onze economie heeft doorlopend nood aan nieuw bloed, nieuwe starters met creatieve ideeën die er volop voor willen gaan en met hun toegevoegde waarde welvaart creëren. Om die boodschap kracht bij te zetten en om een podium te geven aan inspirerende - aanstekelijke - rolmodellen, verkiest UNIZO al voor de 7de maal op rij de Starter van het jaar.

Deze wedstrijd is afgelopen, ontdek onderaan de pagina de winnaar

Starter van het jaar - Winnaar 2020

Dimitri Devroe en Niels Desot, zaakvoerders van Puzzle in a bag werden verkozen tot Starter van het jaar 2020.

Hoe gaat het ondertussen met Dimitri en Niels? Enkele vragen...

Starter van het jaar 2020 uitgebreid teamHoe gaat het met Puzzle in a bag?

Deze zomer zijn onze puzzels gelanceerd in Duitsland en Frankrijk. We kregen direct een goede respons: intussen verkopen we daar evenveel puzzels als hier. Waar we ook trots op zijn, is dat we met ons agentschap Dear Digital samengesmolten zijn met Bombay Studio. We gaan proberen op die manier samen hét Belgische e-commerceagentschap te worden. Zo hopen we de weg die we met Puzzle in a Bag hebben afgelegd, ook met anderen te gaan.

Er staan nieuwe puzzels op jullie website. Eentje is ontworpen door de Gentse kunstenaar Musketon.

Eerlijk gezegd, we blijven achterover vallen van het ontwerptalent dat Vlaanderen rijk is. We krijgen meer aanvragen van illustratoren dan dat we puzzels kunnen maken. Maar we doen ons best om het ritme op te voeren zodat we meer talenten een podium kunnen geven.

Krijgen jullie het nog gebolwerkt?

We prijzen ons gelukkig met iedereen van ons team, het is heel dankbaar om met hen dag in dag uit samen te werken. Intussen zijn we met elf, we zijn van plan om dat aantal tegen eind dit jaar op te voeren tot 20. Dat betekent dat we opnieuw gaan verhuizen naar een groter kantoor.

Wat staat er nog op de planning?

Het is momenteel heel druk, we zijn al in volle voorbereiding voor het einde van het jaar. Concreet wil dat zeggen dat we tussen september en december nog 3 puzzels uitbrengen. Daarnaast zijn we bezig met enkele financieringsdossiers. En om onze Europese expansie verder te zetten, gaan we een Franse en een Duitse marketeer aanwerven.

Winnaars afgelopen edities