Begeleiding FINANCIEEL INZICHT

financieel inzicht

Stippel een financieel traject op maat uit. Hulp bij het opstellen van jouw financieringsaanvraag. 1 intake, 7 adviesuren en 1 opvolggesprek. Duurtijd: max. 6 maanden. Prijs: 230 euro (excl btw).Het begeleidingstraject Financieel inzicht is er zowel voor iedere ondernemer die op zoek is naar kapitaal voor de opstart van een onderneming of de verdere uitbreiding ervan als voor ondernemers die een beter inzicht willen krijgen in hun financiële situatie in functie van het verbeteren van de bedrijfsvoering.

Jouw UNIZO-adviseur analyseert samen met jou je huidige cijfers en legt duidelijk uit hoe je die het best interpreteert. 

 Interesse? Schrijf je hier in

Wat mag je verwachten?

We stippelen samen met jou een traject op maat uit. Wat zijn de mogelijkheden?

  • Inzicht in de kostenstructuur verschaffen
  • Een financieel plan met oog op groei opstellen
  • Advies over jouw prijsbeleid
  • De financiële haalbaarheid van een overname in kaart brengen (voor een waardebepaling kan je terecht bij overnamemarkt.be )
  • De rendabiliteit van een activiteit nagaan
  • De financiële mogelijkheden van een nieuwe aanwerving onderzoeken.
  • Financieringsnood? Samen op zoek naar de geknipte financiering voor jouw project

Tot slot helpt jouw adviseur eveneens bij de voorbereiding van een kredietdossier. En bovenal – hij duimt mee voor een positieve uitkomst. Wij nemen graag samen met jou je financieel plan onder de loep of stellen er samen eentje op, zodat je financiële planning ook nu optimaal kan verlopen. Maak kennis met de diverse financieringsmogelijkheden en krijg inzicht in de cijfers van je onderneming. Wedden dat je in geen tijd meepraat met je accountant?

Je start met je coaching op het moment dat het jou past. Het volledige begeleidingstraject rond financieel inzicht biedt jou een intakegesprek, 7 individuele adviesuren en een opvolggesprek. Dit over een maximale doorlooptijd van zes maanden. Na het ontvangen van het eindrapport ben je gepokt en gemazeld om zelf verder succesvol te ondernemen.

Wat kost het?

Persoonlijke begeleiding en advies op maat, is dat wel betaalbaar? Met steun van VLAIO, kunnen we deze (en andere) kwaliteitsvolle begeleidingen aanbieden aan een fractie van de werkelijke prijs, namelijk 230 euro excl. btw.  Elke ondernemer kan dus de kans grijpen om kwalitatief begeleid te worden in het ondernemerschap door ervaren coaches.

Is jouw bedrijf gevestigd in Brussel, neem dan contact op met ons via brussel@unizo.be. Dan bekijken we welke mogelijkheden er zijn voor jou.

Wij kijken er alvast naar uit om samen aan de slag te gaan!

Testimonial

UNIZO financieel inzicht hielp Yuma Labs met financiën 

Lenja Doms en Sebastiaan de Neubourg willen bewijzen dat circulaire economie werkt. Met Yuma Labs maken ze zonnebrillen uit gerecycleerd plastic. Aan hun klanten vragen ze om de brillen na gebruik terug te sturen om zo het materiaal keer op keer te hergebruiken. Weg met die afvalberg! Ze willen hun idee wijd verspreiden, maar daarvoor hebben ze geld nodig. En daarbij kunnen ze de hulp van financieel expert Bruno goed gebruiken.

Lees de volledige getuigenis Meer tips & testimonials

DOE DE TOEKOMSTSCAN

Je bent vandaag (nog) niet (helemaal) vertrouwd met de trends die de toekomst van jouw onderneming kunnen bepalen? En je weet nog niet waar nieuwe opportuniteiten liggen voor jouw onderneming? In onze toekomstscan kan jij aangeven welke je al toepast en waar eventuele opportuniteiten liggen. Ontvang nadien een rapport op maat.

Hoe toekomstgericht is jouw bedrijf?

Download onze folder Financieel inzicht

Alle informatie nog eens beknopt en gestructureerd in één handige folder? Dat kan! 

Download