GO FOR FINANCE

Ben je op zoek naar de juiste financiering voor jouw onderneming? Of wens je meer inzicht in je financiële cijfers? Binnen Go for Finance doen we het allebei, we begeleiden geheel volgens jouw noden. 

Interesse? Schrijf je hier in

VOOR WIE?
Het begeleidingstraject Go for Finance is er zowel voor iedere ondernemer die op zoek is naar kapitaal voor de opstart van een onderneming of de verdere uitbreiding ervan als voor ondernemers die een beter inzicht willen krijgen in hun financiële situatie in functie van het verbeteren van de bedrijfsvoering.

WAT?
Het begeleidingstraject wordt geheel volgens jouw noden samengesteld met je persoonlijke adviseur.

Indien er een financieringsnood is, dan starten we met het in kaart brengen van jouw financieringsbehoefte. Vervolgens maak je kennis met alle mogelijke financieringsvormen die in aanmerking komen voor de realisatie van je project. Dat kan gaan over bancaire leningen, maar ook alle alternatieve financieringsvormen zoals crowdfunding of een Winwin-lening worden bekeken. Finaal komen we tot de optimale financieringsmix en bereiden we je voor op de financieringsaanvraag.

Hoe gepassioneerd je ook bent en hoeveel je technisch en inhoudelijk ook van je onderneming afweet, ook de financiële kant begrijpen is van levensbelang. Wil jij ook gemakkelijker meepraten met je boekhouder? Doorheen deze begeleiding versterk je je financiële kennis en krijgen je cijfers meer context.  

HOE INSCHRIJVEN?
Schrijf je hier vrijblijvend in. Je persoonlijke adviseur neemt snel contact met je op om jouw noden en verwachtingen af te toetsen. Of bel rechtstreeks naar je provinciale UNIZO-kantoor:

  • Antwerpen - 03 213 92 50
  • Limburg - 011 26 30 96
  • Oost-Vlaanderen - 09 377 12 97
  • Vlaams-Brabant & Brussel - 016 28 44 41
  • West-Vlaanderen - 010 690 100

TIMING
Je kan doorlopend inschrijven. Het begeleidingstraject bestaat uit 7 uren individueel advies over 3 à 4 contactmomenten met je persoonlijke adviseur, dit over een looptijd van maximaal 6 maanden.

KOSTPRIJS: 200 EURO
Dankzij de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen, biedt UNIZO het volledige begeleidingstraject Go for Finance aan voor slechts 200 euro excl. BTW (in plaats van 1.650 euro).