GO FOR FINANCE

Ben je op zoek naar de juiste financiering voor jouw onderneming? Weet je welke financieringsbehoefte je werkelijk hebt? Via het individuele begeleidingstraject Go for Finance helpen we jou op weg om jouw financieringsaanvraag tot in de puntjes voor te bereiden.

Interesse? Schrijf je hier in

VOOR WIE? 

Het begeleidingstraject Go for Finance is er zowel voor de (pre)-starter die een onderneming wenst op te richten of over te nemen, als voor de bestaande ondernemer die behoefte heeft aan financiering voor een investering of werkkapitaal. Een bijkomende voorwaarde is dat je in Vlaanderen dient gevestigd te zijn.

WAT?

Aan de hand van je financieel plan en/of boekhoudkundige cijfers brengen we je financieringsbehoefte in kaart. Vervolgens maak je kennis met alle mogelijke financieringsvormen die in aanmerking komen voor de realisatie van je project. Dat kan gaan over bancaire leningen, over leningen of maatregelen via de overheid of over alternatieve financieringsvormen zoals crowdfunding of een Winwin-lening. Zo komen we tot de optimale financieringsmix. Finaal stomen we jou klaar om de financiering effectief aan te vragen. Hoe beter je hierop bent voorbereid, hoe groter de meer kans op slagen. Doorheen de begeleiding versterk je bovendien je financiële kennis en krijgen je cijfers meer context. 

HOE INSCHRIJVEN?

Schrijf je hier vrijblijvend in. Je persoonlijke adviseur neemt snel contact met je op om af te toetsen of deze begeleiding bij je past. Of bel rechtstreeks naar je provinciale UNIZO-kantoor:

  • Antwerpen - 03 213 92 50
  • Limburg - 011 26 30 96
  • Oost-Vlaanderen - 09 377 12 97
  • Vlaams-Brabant & Brussel - 016 28 44 41
  • West-Vlaanderen - 010 690 100

TIMING

Je kan doorlopend inschrijven. Het begeleidingstraject bestaat uit 7 uren individueel advies over 3 à 4 contactmomenten met je persoonlijke adviseur, dit over een looptijd van maximaal 6 maanden.

KOSTPRIJS: 200 EURO

Dankzij de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen, biedt UNIZO het volledige begeleidingstraject Go fo Finance aan voor slechts 200 euro excl. Btw (in plaats van 1.650 euro).