Startersroadshow, een inspirende en informerende liveshow voor startende ondernemers

Wil je graag zelfstandige worden? Ben je van plan een eigen zaak te starten? Heb je al een idee maar heb je nog het laatste duwtje nodig om echt de stap te zetten? Kom dan zeker naar de gratis Startersroadshow. Op één avond krijg je heel wat informatie en inspiratie voor de start van jouw onderneming. 

Een liveshow met topexperts en ervaren ondernemers

In 100 minuten kom je tijdens de liveshow op een leuke en inspirerende manier alles te weten over het starten van een eigen zaak. Gastvrouw Erika Van Tielen ontvangt een aantal topexperts en ervaren ondernemers die getuigen over hun ervaringen bij de opstart van een eigen zaak. Dompel je volledig onder in het ondernemerschap en laat je inspireren door deze boeiende getuigenissen.
De Startersroadshow werd in een nieuw kleedje gestopt. Zo gaan we van start met een geheel vernieuwde adviesmarkt, kan je je ondernemersidee live aftoetsen op onze Boost Your Idea stand en pakken we uit met onze nieuwe UNIZO pop-up store! 

Een avond vol inspiratie en informatie

Het goed gevulde programma ziet er telkens als volgt uit:

18u00 – 20u00:       Adviesmarkt, stel al je vragen aan de aanwezige experts!
20u00 – 21u40:       100 minuten liveshow met experts. Stap goed geïnformeerd de ondernemersarena in.
21u40 – 23u00:       Netwerkreceptie           

Een liveshow in jouw regio

Elk jaar in de maand mei trekt de UNIZO Startersroadshow op tournee door gans Vlaanderen. Zo strijken we neer in elke Vlaamse provincie. Inschrijven is mogelijk vanaf een maand voor aanvang van de show.

Partners

De UNIZO Startersroadshow is een organisatie van UNIZO Startersservice in opdracht van Agentschap Innoveren en Ondernemen. Samen gaan we voor meer én sterke ondernemers!