TOEKOMSTGERICHT INNOVEREN (voorheen Future Forward)

Wil je je onderneming helemaal futureproof maken en klaarstomen voor de toekomst? Dan is dit de coaching die je zoekt!

Je UNIZO-coach licht samen met jou je onderneming van A tot Z door binnen het traject rond Toekomstgericht innoveren om te kijken waar je nu al staat en waar je in de toekomst naartoe wil met je onderneming.

Jullie bestuderen samen huidige en nieuwe trends binnen jouw sector en projecteren deze op jouw businessmodel om zo te komen tot concrete actie- en verbeterpunten.

Je coach is altijd bereikbaar voor opvolging, bijsturing en feedback. En hij gaat op zoek naar wat jij nodig hebt om van jouw onderneming een blijvend succes te maken.

Zit je met vragen zoals:

  • Hoe creëer ik toekomst voor mijn bedrijf met de businessmodellen van morgen
  • Wat zijn de allernieuwste trends in de (digitale) wereld en hoe kan mijn bedrijf daarop inspelen?
  • Hoe komt mijn bedrijf tegemoet aan de alsmaar sneller veranderende klantenbehoeften?
  • Hoe pas ik nieuwe technologieën toe in mijn bedrijf?

 Onze coaches helpen je binnen Toekomstgericht innoveren graag op weg om het morgen nog beter te doen.

Je start met je coaching op het moment dat het jou past.

Het  volledige  begeleidingstraject  bestaat uit een intakegesprek, 6 individuele adviesuren en een opvolggesprek. Dit  over  een  maximale doorlooptijd van 6 maanden. Nadien ontvang je een actieplan met realistische stappen voor de uitwerking van jouw toekomstplannen en gepersonaliseerd advies over vervolgacties, prioriteiten en mogelijke partners die jou hierin kunnen ondersteunen.

Dankzij de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen en/of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, biedt UNIZO het volledige begeleidingstraject aan voor slechts 390 euro excl. btw (dit is slechts een fractie van de totale waarde van het traject).  

We kijken er alvast naar uit om samen aan de slag te gaan.

 Interesse? Schrijf je hier in!

Ga aan de slag met de SOAR-analyse & de 14 megatrends: nu in één handige toolkit

De toekomst is nu. Maar is jouw onderneming daar al klaar voor?

futureproof optimaliseren

Waar liggen nieuwe opportuniteiten voor jouw onderneming?

Met deze toolkit helpen wij jou graag op weg om ze te ontdekken. Zo kan je met een slim plan voor de toekomst én een dosis goeie moed vooruit kijken en mee surfen op de golf van vernieuwing. Deze toolkit bestaat enerzijds uit onze SOAR-analyse, die je helpt om inzicht te krijgen in je huidige situatie, en anderzijds de 14 megatrendfiches, die een blik werpen op de invloedrijke lange-termijnontwikkelingen en hun impact op onze samenleving.

Dowload de toolkit hier!

 

"Dankzij  de coaching toekomstgericht innoveren zijn we nu gericht bezig met de toekomst"

Energiezuinig wonen hoort bij de strijd tegen de klimaatopwarming. De overheid die strengere regels oplegt, is dan ook een noodzakelijk kwaad. Kim, person in charge bij Climatrix, is daardoor onzeker over wat de toekomst brengt. Tijd dus om Climatrix onder het vergrootglas van onze coach te leggen.

Lees hier de volledige getuigenis

Het actieplan van UNIZO  wapent Horta Martens voor de toekomst.

Een goedlachse, ambitieuze vrouw met een open vizier. Steeds op zoek naar kansen. Dat is Lien Martens in een notendop. Samen met haar ouders runt ze Horta-Martens in Kuringen. Om het bedrijf verder klaar te stomen voor de toekomst, volgde ze een traject Toekomstgericht innoveren bij UNIZO.

Lees hier de volledige getuigenis

"Ik ben wakker gemaakt"

Het opzet van deze coaching is simpel: je denkt na met iemand van UNIZO over hoe je toekomsttrends kunt binnenbrengen in jouw zaak. Karel Brems van de Fietsgarage nam de proef op de som.

Lees hier de volledige getuigenis

Contact

Welke begeleiding past bij jouw ondernemersnoden? 

Contacteer GRATIS onze Ondernemerslijn
ondernemerslijn@unizo.be
0800 20 750