Aanmanings- en Incassoservice

Tijdelijke actie UNIZO-incasso: bezorg je niet betaalde facturen aan UNIZO Ondernemerslijn en zij doen alles in jouw plaats!
     

Heb je geen tijd om zelf achter onbetaalde facturen aan te gaan? Lijkt het opstarten van incassodossiers je teveel gedoe?

Dan maken we het voor jou nu heel eenvoudig!

Bezorg ons je niet-betaalde factuur via om het even welk kanaal: stuur door in word- of PDF-formaat of maak een foto met je smartphoto, en bezorg ze ons samen met jouw rekeningnummer per e-mail, via Facebook Messenger of per post UNIZO Ondernemerslijn, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel.

Dit is het enige wat je zelf moet doen! UNIZO Ondernemerslijn zorgt dan met haar partner Intrum voor jouw registratie én de opstart van de hele incassoprocedure met deze gunstige voorwaarden:

Bezorg ons hier jouw niet-betaalde facturen

Deze actie is exclusief voor UNIZO-leden!

Doe je liever een beroep op een advocaat? Dat kan ook!

Besteed je niet-betaalde facturen liever uit aan een advocaat? Dan kan je hiervoor terecht bij één van de UNIZO-advocaten. Je geniet dan als UNIZO-lid van het eerste uur gratis bijstand / advies.

Hier kan je een advocaat raadplegen uit jouw regio.


Alle mogelijkheden in geval van wanbetalers in 1 handig overzicht

Download hier de UNIZO Snelwijzer

"Niet-betaalde facturen: Hoe geraak je toch aan je geld?"


Wil je graag je incassodossiers zelf ingeven en opvolgen? Dat kan ook!

Wist u dat er in België ruim 9 miljard euro aan openstaande facturen in rook opgaan. Gemiddeld verloor elk Belgische bedrijf op die manier een bedrag gelijk aan 2,8% van de totale omzet. U hebt openstaande facturen. Uw herinneringen blijven onbeantwoord? UNIZO en Intrum hebben de handen in elkaar geslagen om UNIZO-leden zo goed als mogelijk te ondersteunen via de UNIZO incassoservice.

Optie 1: Aanmaning

U hebt openstaande facturen. Uw herinneringen blijven onbeantwoord? Maar u wilt nog even wachten om de grotere middelen in te schakelen: een incassobureau of een advocaat. In samenwerking met Intrum sturen we uw schuldenaar een laatste stevige aanmaning. Helemaal gratis voor UNIZO leden!

Bezorg ons alle gegevens online en eerstdaags ontvangt uw schuldenaar een stevig schrijven in zijn of haar bus.

PDF iconHier kan je de voorwaarden van de UNIZO-aanmaningsservice nalezen.  

Klik hier om in te loggen en gebruik te maken van ‘de UNIZO aanmaningsservice’

Optie 2: Incasso

Als herinneringen en aanmaningen niets meer uithalen, dan is het tijd voor een gespecialiseerde aanpak. UNIZO en het incassokantoor Intrum werkten hiervoor een bijzonder gunstige regeling uit exclusief en gratis voor UNIZO-leden. Hieronder leest u de voorwaarden.

Klik hier om in te loggen en gebruik te maken van ‘de UNIZO incassoservice’

De gunstige voorwaarden van de UNIZO incassoservice:


Tools & instrumenten

UNIZO en haar partners, ontwikkelden tal van nuttige tools en instrumenten, om u beter te laten ondernemen. Ontdek ze hier allemaalHebt u zelf een nuttige tool of idee dat u wil delen met UNIZO leden, laat het ons weten.

Hoofdthema: 
Juridisch