Ik wil mijn onderneming transformeren

 

Een bedrijf vinden dat nog nooit tegenslag had of een foute beslissing nam? Dat lukt je niet.

Ondernemen doe je nu eenmaal met vallen en opstaan. En elk bedrijf kampt af en toe met groeipijnen. Een goed teken, want ze tonen aan dat er groei is. Daarom is het belangrijk om ze ook als zodanig te herkennen. Gebruik ze als hefboom om je volgende stap te zetten.

UNIZO kan je hierbij helpen met tips, tools en persoonlijk advies op maat.

optimaliseren

Gratis downloads

Persoonlijk advies

Ook al ben je goed bezig, een frisse kijk van buitenaf is altijd interessant. Onze ervaren adviseurs begeleiden je bij iedere stap in de overdracht van je onderneming. Welke plannen, noden of uitdagingen jij ook hebt, UNIZO helpt je om van jouw verhaal nog een groter succes te maken.

Onze coaches geven je inzicht in waar jouw bedrijf staat en helpen je met je verdere strategie & groei.

Ontdek het hier

Krijg meer financieel inzicht in je cijfers en/of vind de juiste financiering voor je plannen.

Ontdek het hier

Bereid je bedrijf samen met onze coaches voor op een toekomst waarin alles snel verandert.

Ontdek het hier

Expert @ Board

Schakel een topexpert in uit een specifiek vakdomein.

Ontdek het hier

KMO - Adviesraad

  • is een adviserend platform en een denktank voor KMO-bedrijfsleiders. De ondernemer neemt het initiatief om de raad op te richten, die samengesteld is uit externe leden of ‘adviseurs-experts’ en eventueel andere vertegenwoordigers van de onderneming.
  • helpt en ondersteunt de ondernemer bij de bedrijfsvoering en dan vooral bij het nemen van belangrijke strategische beslissingen.
  • schept meerwaarde doordat de ondernemer in dit team samen met enkele adviseurs, elke vanuit hun invalshoek op regelmatige basis nadenkt over de versterking van de strategie van het bedrijf en hoe deze te optimaliseren.

Ontdek meer over de KMO - Adviesraad

Partnership met VLAIO: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen

Vlaanderen mag best wat ambitieuzer zijn als het aankomt op ondernemerschap. We hebben nood aan meer starters, meer blijvers en meer groeiers.  Daarom wil Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Met de VLAIO partners bundelen we onze krachten en middelen. UNIZO maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen gaan we voor #sterkondernemen!