UNIZO Internationaal - Publicaties

Laat je inspireren door onze boeiende publicaties rond internationaal ondernemen! Verdiep je in export of import, bereid je voor op een internationale toekomst of ga op zoek naar meer duidelijkheid over een bepaald thema. 

Wil je bijvoorbeeld onze pocket 'De Nieuwe Zijderoute' downloaden?

De Chinese overheid investeerde de afgelopen jaren in een spoorverbinding tussen China en Europadie we kennen als DE NIEUWE ZIJDEROUTE. Deze nieuwe handelsroute is een extra optie en tegelijk een gulden middenweg tussen lucht- en zeevracht. Benieuwd of het treintransport ook een interessante optie is voor jouw onderneming? Je ontdekt het in ons e-book!

Downloaden kan helemaal gratis! Laat hieronder je gegevens achter en je krijgt de downloadlink!

 

 

(bv. 0123.456.789)
Privacy

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid