UNIZO Internationaal - Publicaties

Wie exporteert naar landen buiten de Europese Unie, krijgt al snel te maken met ingewikkelde exportformaliteiten en -documenten. Ben je op zoek naar een praktisch overzicht of meer duiding bij de documenten die je nodig hebt voor jouw export? Raadpleeg dan de nieuwste versie van het handige e-book van UNIZO Internationaal en partner FedEx, met tal van voorbeelddocumenten en praktische tips om jouw exportproject tot een goed einde te brengen.

Krijg bovendien een antwoord op vragen als:

  • Een exportzending, hoe begin ik eraan?
  • Welke exportdocumenten zijn vereist?
  • Waar kan ik die exportdocumenten verkrijgen?
  • Wat kost elk exportdocument?
  • Hoe vul ik dit exportdocument vlot in?

Verlies geen tijd meer en download vandaag nog het handige e-book ‘Snel op weg naar het juiste exportdocument’. Downloaden kan helemaal gratis! 

Download

Laat je inspireren door onze boeiende publicaties rond internationaal ondernemen! Verdiep je in export of import, bereid je voor op een internationale toekomst of ga op zoek naar meer duidelijkheid over een bepaald thema. 

Wil je bijvoorbeeld onze pocket 'De Nieuwe Zijderoute' downloaden?

De Chinese overheid investeerde de afgelopen jaren in een spoorverbinding tussen China en Europadie we kennen als DE NIEUWE ZIJDEROUTE. Deze nieuwe handelsroute is een extra optie en tegelijk een gulden middenweg tussen lucht- en zeevracht. Benieuwd of het treintransport ook een interessante optie is voor jouw onderneming? Je ontdekt het in ons e-book!

Downloaden kan helemaal gratis!

Download