Vanaf 1 juli is cash niet meer king!

Ontdek de meest geschikte elektronische betaaloplossing voor jouw zaak

Payconiq by Bancontact, Apple Pay, betaalkaarten… de afgelopen jaren is het aantal manieren waarop je elektronisch kan betalen enorm uitgebreid. Die nieuwe situatie vertaalt zich nu ook in nieuwe wetgeving. Zo moet je als handelaar vanaf 1 juli 2022 je klanten de mogelijkheid geven om op een andere manier dan met cash geld te betalen - wat in de praktijk betekent dat je minstens één vorm van elektronisch betalen zal moeten aanvaarden.

Om jouw onderneming op die nieuwe verplichting voor te bereiden, hebben UNIZO en KBC de handen in elkaar geslagen. Welke betaalmogelijkheden bestaan er allemaal? Hoeveel kosten ze? Hoe kan je die toepassingen zo efficiënt mogelijk installeren? En welke betaalmogelijkheid past nu het beste bij mijn zaak? Het antwoord op deze en andere prangende vragen, vind je in onderstaande snelwijzer. Download 'em snel!

Gratis snelwijzer - Vanaf 1 juli is cash niet meer king!

 

Ontdek welke elektronische betaaloplossing het beste bij jouw onderneming past met onze UNIZO-snelwijzer.

 

Download 'em nu!

Tip - Kom je liever rechtstreeks in contact met een expert rond elektronisch betalen?

 

Laat een KBC-expert me contacteren

 

Welke nieuwe verkoopkanalen kan je aanboren? Hoe kan je je off-en online verkoop meer op elkaar afstemmen? Wat zijn de mogelijkheden van social selling? Hoe zorg je ervoor dat klanten de weg naar je online winkel vinden?

Je kan bij UNIZO terecht voor een individuele begeleiding rond deze thema’s. Onze ondernemersbegeleiders gaan met jou aan de slag om te bekijken hoe jij van jouw zaak een online succesverhaal kan maken. 

Interesse? Schrijf je in!