September is Maand van de Starter in Tienen!

Ondernemerskriebels, maar nog nood aan inspiratie & informatie? Of ben je reeds gestart, maar kan je nog wat feedback gebruiken bij je ondernemings- en financieel plan? Maak dan zeker gebruik van deze unieke kans! Naast de verschillende adviesmomenten en infosessies, kan je ook deelnemen aan de 8e verkiezing van de Tiense Starter van het jaar, die plaatsvindt op Dag van de Klant.
 
06.09: STARTERSBAR
Brasserie Tiens, Tienen

Heb je er al eens over nagedacht om te starten als zelfstandige? Of ben je al gestart maar zit je nog met vragen? Tijdens de UNIZO Startersbar kom je in één klap alles te weten over het opstarten van een eigen zaak. Verschillende workshops, ondernemersgetuigenissen en adviesgesprekken zorgen ervoor dat al je vragen opgelost worden.

Deelnameprijs: gratis! (Opgelet, inschrijvingen zijn beperkt!)

Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven klik hier

24.09: 8e Verkiezing Tiense Starter van het Jaar
Grote Markt, Tienen (Dag van de Klant)

Ben jij gestart na 1/1/2015 en is jouw zaak gevestigd in Tienen-Hoegaarden-Boutersem, waag dan zeker je kans om je te laten verkiezen tot 'Tiense Starter van het Jaar'. Niet enkel maak je kans op een UNIZO-lidmaatschap en een geschenkmand vanwege het plaatselijke UNIZO-bestuur, maar ook op de nodige lokale persaandacht die jouw pas gestarte onderneming nèt die boost geeft om je zaak verder uit te bouwen.
 
Inschrijvingen kunnen worden ingediend tot ten laatste 12 september.  

Word jij de volgende Tiense Starter van het Jaar? Werden verkozen tijdens de voorgaande jaren: Ecologische Bouwmaterialen, Apotheek Tom Willems, De Gouden Schaar, Jerom Derom, Atelier Nightlight, Graaf Clothing en Brasserie Tiens.

Meer informatie?

Contacteer ons via vlaamsbrabant@unizo.be


26.09: Jobbeurs & Ondernemerscafé
Manege, Tienen


Stad Tienen, VDAB, VOKA, UNIZO en Businessclub Tienen organiseren samen een grote regionale jobbeurs. Hier kan je als werkzoekende eerst en vooral je kans grijpen om kennis te maken met nieuwe potentiële werkgevers uit je streek.

Wil je eerder starten als zelfstandige? Tijdens deze beurs kan je zeker ook advies in te winnen bij onze startersadviseurs. Om 18u kan u bovendien een infosessie volgen met concrete tips & tricks om uw ondernemings- en financieel plan op te stellen.

Het geheel wordt afgesloten met een hapje & een drankje  in het Ondernemerscafé.

Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven klik hier