UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel stelt voor: ONDERNEMERSFORUM - lerend netwerk voor ambitieuze ondernemers

Een coaching traject van vijf sessies brengt een groep ambitieuze ondernemers samen met één doel: een boost geven aan hun onderneming! Tijdens dit traject, begeleid door een zorgvuldig geselecteerde coach, wordt er praktijkgericht gewerkt rond bepaalde aspecten van het ondernemerschap. De ondernemers delen hun kennis, visie en creativiteit met elkaar.

Mieke Cassiers, zaakvoerder van Chocola-Tuti nam in 2015 deel aan het traject ‘Klantgericht ondernemen’. Deze groep werd begeleid door Tom Devos van het bedrijf INTAGO. Mieke richtte haar bedrijf op vanuit haar passie voor chocolade. Organiseren van workshops en feestjes voor kinderen breidde al snel uit naar andere doelgroepen. Om verdere groei te garanderen, zocht ze een manier om zich ook als ondernemer verder te ontwikkelen. Zo kwam ze terecht bij Ondernemersforum. “Ik ben aan dit traject begonnen uit nieuwsgierigheid: Hoe kon ik mijn klantenbinding verbeteren? Het werken in een kleine groep gaf je de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en gaf de mogelijkheid een vertrouwensrelatie op te bouwen met de deelnemers.”

Coach Tom Devos bevestigt dit. Vanuit zijn bedrijf Intago is hij dagelijks bezig met de vraag hoe je als ondernemer het verschil kan maken voor je klant? “Het Ondernemersforum is een ronde tafel van ambitieuze ondernemers. Je leert in een sneltempo bij over het gekozen thema, maar krijgt er ook nog eens een klankbord bij van ondernemers die van dezelfde dingen wakker liggen. Geen droge theorie, maar praktijkgerichte coaching!”

Praktisch
Vanaf september start UNIZO Vlaams-Brabant en Brussel vijf nieuwe trajecten. Elk traject bestaat uit vijf sessies.

Kesseldal – Kessel-Lo
Groep 1: E-Marketing: Scoren met online marketing B2C
Groep 2: Klantgericht ondernemen: Scoren met je dienstverlening
Groep 3: Leadership & Coaching
Wanneer? donderdag 29 sept, 13 okt, 27 okt, 10 nov, 24 nov.

Kasteel van HAM – Steenokkerzeel
Groep 4: Sales B2B: Boost your business
Groep 5: E-Marketing: Scoren met online marketing B2B
Wanneer? dinsdag 27 sept, 11 okt, 8 nov, 22 nov, 6 dec.

Verloop
19u15: Onthaal met warm en/of koud buffet
20u00: Start sessie
22u00: Netwerkdrink

Prijs (excl. BTW):
Unizo-Leden: 360 €
Niet UNIZO-leden: 460 €

Inschrijven en meer info via www.unizo.be/ondernemersforumYves.steyaert@unizo.be – 016 28 44 45