UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel zoekt Adviseur - Coach startende en (nieuwe) ondernemers voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest | UNIZO Vlaams-Brabant en Brussel

Unizo

UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel zoekt Adviseur - Coach startende en (nieuwe) ondernemers voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

UNIZO Brussels Hoofdstedelijk Gewest start met 3 types van begeleidingstrajecten voor startende en nieuwe en gevestigde ondernemers.

Deze trajecten moeten de pré-starter, de nieuwe en de gevestigde ondernemer versterken en ondersteunen bij de start, de uitbouw en de groei van  hun onderneming.

Met het begeleidingstraject GO4Business gericht op préstarters beogen we meer en beter voorbereide ondernemers in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te bekomen. Het resultaat van het begeleidingstraject is een adviesrapport over de haalbaarheid van het ondernemingstraject.

De begeleidingstrajecten Road2Action en Road2Growth zijn gericht naar nieuwe en gevestigde ondernemers, op zoek naar verbeter- en groeipunten.

Het resultaat van elk van deze begeleidingstrajecten is een actieplan gericht op een optimale uitbouw van de onderneming.

Klik hier voor meer informatie over deze functie.

Schrijf nu in voor de gratis digitale nieuwsbrief van UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel

Onze provinciale partners