Vlaams-Brabantse "Starter van het Jaar" - Lasagnerie & Boutique Hotel Löven

Lieven De Mulder heeft in hartje Leuven een B&B met resto omgevormd naar een conceptrestaurant en Boutique Hotel met 3 kamers. Het restaurant is opgebouwd rond alle mogelijke varianten van verse lasagne.

Lieven heeft een sterk concept in de markt gezet in een toch wel sterk concurrentiële context. Lieven startte bewust zonder personeel, maar door de groei van de zaak moest hij zijn plannen al snel bijstellen. Flexibel reageren en bijsturen, ook dat is ondernemen. Het feit dat hij er een punt van maakt om bij zijn verse lasagnes ook bijpassende wijnen uit te zoeken en hiervoor nog bijkomend opleiding volgt, is alleen maar een bonus voor de klanten.

Zijn kennis van en visie op de markt, alsook zijn oog voor opportuniteiten en samenwerkingen en bovenal zijn klantgedrevenheid maakten een sterke indruk op de jury. En na zijn pitch bij de jury had hij nog een afspraak met zijn architect om alvast uitbreidingsplannen te bespreken. Respect!