11 sep 2019
Vilvoorde / Cursus

Ondernemersforum | Instagram en influencer marketing voor professionals

Influencers inschakelen om je boodschap op een frisse manier te verspreiden? Je ideale klant bereiken via hun favoriete sociale media? Dit ondernemersforum helpt je om je digitale plek geloofwaardig te veroveren via Instagram en influencer marketing.

[ VOOR WIE ]

Als ondernemer op zoek naar nieuwe kanalen om je doelgroep te inspireren? Zin om je zaak een niveau hoger te tillen met up-to-date marketing? Dit hands-on ondernemersforum geeft je alle handvaten om influencers in te schakelen en aan digitale marketing te doen.

[ DOOR WIE ]

Experte sociale media en zaakvoerster van Efluenz, Yasmin Vantuykom wijst je de weg gedurende vier toegankelijke sessies. Met een eigen marketingbureau in Brussel is ze een van de pioniers in workshops Instagram en influencer marketing. Vertaalslag maken naar campagnes via sociale media? Geen probleem voor deze online duizendpoot.

yasmin

[ PROGRAMMA ]

19u00  Kennismaking tijdens een walkingdinner

20u00  Workshop "Instagram en influencer marketing voor professionals

22u30   Napraten met een drankje in de hand

 

Sessies

Sessie 1: Instagram do's & don'ts

Heeft je bedrijf een Instagramprofiel? Klopt alle informatie als een bus? Yasmin geeft je praktische tips om je account binnen geen tijd te optimaliseren. Ze vertelt je welke content scoort en geeft je bovendien inzage in het Instagramalgoritme.

11/09/2019 - 19:00 - 23:00
Sessie 2: Instagram tips & tricks

Instagramadvertenties maken, is eenvoudiger dan je zou denken. Althans als je over de juiste kennis, apps en tools beschikt. Yasmin reikt je met plezier de mogelijkheden aan en verklapt welk advertentietype voor jouw bedrijf werkt.

18/09/2019 - 19:00 - 23:00
Sessie 3: Influencer marketing van A tot Z

Waarschijnlijk zie je dagelijks influencer messages verschijnen, maar herken je ze ook? Yasmin licht toe wat influencer marketing is en wat niet. Ze brengt je op de hoogte van de laatste trends en raadt je aan welke influencer een match is. Een contract afsluiten met influencers en statistieken opvolgen? Na sessie drie kan je dat moeiteloos zelf.

25/09/2019 - 19:00 - 23:00
Sessie 4: Social media, influencer en strategie in de praktijk

Als afsluiter schotelt Yasmin je enkele bestaande campagnes voor die verbluffende resultaten boekten. Wat was hun strategie? Waarom klopten ze aan bij de geselecteerde influencers? Vervolgens steek je zelf de handen uit de mouwen, rol je een social media plan uit en lanceer je je eigen online campagne.

02/10/2019 - 19:00 - 23:00

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. U mag altijd een collega in uw plaats laten deelnemen. Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (ondernemersforum@unizo.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersforum, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel) te worden bezorgd. Een UNIZO OndernemersForum komt niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille.
1 x Niet-leden: 460,00 € Excl. btw
Totaal: 556,60 EUR incl. btw