26 okt 2021
/ Netwerkactiviteit

‘Alles is onder controle!’ & 9 andere mythes over organiseren in tijden van crisis

Wapen jouw organisatie tegen zware tijden

Bert Brugghemans, Stijn Pieters, Hugo Marynissen

We nodigen je graag uit op de Hoorn BOOKS op dinsdag 26 oktober (17:30-19:00).

Een gesprek met 3 crisismanagers: Bert Brugghemans is commandant van de Antwerpse Brandweer en schrijft, adviseert en spreekt over de continuïteit en veerkracht van onze maatschappij.

Stijn Pieters is medeoprichter en managing partner van PM (Risk Crisis Change). Hij streeft ernaar om mensen, teams, organisaties en netwerken crisisparaat te maken.

Hugo Marynissen is verbonden als postdoctoraal onderzoeker aan Universiteit Antwerpen en als professor aan Antwerp Management School. Als senior partner bij PM (Risk Crisis Change) leidt hij onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten omtrent crisis governance.

Drie auteurs die het gewend zijn om dagelijks dilemma's te ontwarren en harde keuzes te maken, verhalen hoe organisaties zich kunnen wapenen om eenmaal in crisis te overleven en er ook nog beter uit te komen. Ze schrijven midden in de coronacrisis vanuit eigen praktische ervaringen, wetenschappelijke inzichten en interviews met 15 bedrijfsleiders van zowel kleine organisaties als beursgenoteerde multinationals.

Dit boek is er een voor lezers die gewend zijn om knopen door te hakken. Ook voor diegenen die tijdens een crisis in de 'hot seat' zitten en dan gaan voor soms ronduit gedurfde beslissingen, terwijl de wereld om hen heen als een kaartenhuis in elkaar dreigt te zakken.

Deze lezing is gratis, registratie verplicht.

Het boek kan na de lezing ter plekke aangekocht worden. Leden van De Hoorn, Leuven MindGate en UNIZO bieden we 10% korting.