16 sep 2019
Zemst / Netwerkactiviteit

Burn-Outing voor 'beginners'

Ook zelfstandigen en kmo-werkgevers zijn niet immuun voor stress en burn-out. In plaats van te wachten tot de emmer overloopt, is het beter te voorkomen.

Het project 'de veerkrachtige zelfstandige' is speciaal op maat van zelfstandigen en kmo-werkgevers om stress en burn-out aan te pakken. Zie op www.burnouting.be wat dit voor jou kan betekenen.

Programma

  • 19u30 Ontvangst
  • 20u00 Liantis gaat kort maar krachtig in op de dunne scheidingslijn tussen gedrevenheid en burn-out, op de signalen waaraan je een dreigende burn-out tijdig kan herkennen, en ook op de praktische problemen waarmee je dan geconfronteerd kan worden.
  • 20u20 Arnout Van den Bossche
    Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in de plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out.
  • 21u30 Netwerkreceptie

Het academisch programma is met de steun van de FOD Sociale Zekerheid en wordt je gratis aangeboden.
Bedrag van 20 EUR is bijdrage in organisatie van netwetwerkevent, daarin kan informeel van gedachten gewisseld worden met UNIZO- en Liantis- specialisten.

Met de steun van:

FOD Sociale Zekerheid

Een initiatief van:

 

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789

Facturatiegegevens

Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden: 20,00 € Excl. btw
Totaal: 24,20 EUR incl. btw