24 jun 2019
Leuven / Actuasessie

GECORO-infosessie

Een goede ruimtelijke ordening is een belangrijke randvoorwaarde om te kunnen ondernemen: ruimte voor KMO’s, een goede bereikbaarheid, voldoende parkeerplaatsen, de aanpak van leegstand, …

Voor onze steden en gemeenten is het een grote uitdaging, maar tegelijkertijd ook voor UNIZO en alle GECORO-vertegenwoordigers om de vinger aan de pols te houden en goed voorbereid mee te werken aan het ruimtelijk beleid. Daarom organiseren we dit GECORO-vormingsmoment.

Voor deze gelegenheid ontvangen we je graag in een unieke pop-up Zomerbar die binnenkort de deuren opent in een leegstaande kapel in hartje Leuven. Met een knipoog naar het UNIZO-pleidooi voor een creatieve invulling van leegstaande panden, ter versterking van onze bedrijvige kernen.

PROGRAMMA

19u00: Onthaal met drankje
19u30: GECORO-vorming met hapje
20u30: Voorziene einde

PARKEERGELEGENHEID: Beperkte parkeergelegenheid in de Kaboutermansstraat, aanvullend is er een ruime parking op het Sint-Jacobsplein vlakbij.
 

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
Deze activiteit is gratis.