21 apr 2020
Vilvoorde (Peutie) / Cursus

Groeitafels l Inspirerend netwerk voor KMO-bedrijfsleiders

Herken je het gevoel van een jongleur die alle bordjes in de lucht moet zien te houden? Bij elke jaarafsluiting, aanwerving, investering verhoogt de druk. Dat hoort natuurlijk onvermijdelijk bij groeien. Geen reden tot paniek, maar wel tot nadenken. Welke obstakels ervaar je? En wat kan je eraan doen?

Wij helpen je graag op weg met dit groei-traject voor KMO’s!

  • Tijdens elke Groeitafel belichten we een ander aspect van de bedrijfsvoering, telkens onder begeleiding van een ervaren expert.
  • De eerste Groeitafel gaat door op 21 april bij Brasserie Taste in Vilvoorde, centraal gelegen in onze provincie.
  • Volgende data, locaties en concrete invulling worden bepaald in overleg met de deelnemers. Kortom, ook het traject zelf groeit mee!
  • Tijdens elke groeitafel word je ontvangen met een 3-gangenlunch, gevolgd door de inspiratiesessie. We sluiten af met een netwerkdrink.

Groeitafel 1 l Kennismaking

We brengen de uitdagingen & verwachtingen in kaart, van waaruit we de volgende sessies laten groeien. Inspirator: Birte Kooken - ReBoot

Groeitafel 2 l Marketingstrategie – Wat werkt vandaag ... en in de toekomst?

Hoe doe je in 2020 aan succesvolle on- & offline marketing? Krijg inzichten, tips en toepassingen voor je marketing & strategie.

Groeitafel 3 l Financieel Management - Hoe krijg ik meer inzicht in mijn cijfers?

Het is belangrijk om een goed zicht te hebben op je cijfers, een gezonde cashfow te bewaken en op tijd na te denken over het financieren van nieuwe investeringen.

Groeitafel 4 l Personeelsbeleid - Naar een winnende bedrijfscultuur

Een motiverend personeelsbeleid als essentieel onderdeel van de bedrijfscultuur. Inspirator: Andy Coomans, nmg (winnaar UNIZO prijs 'Dag van de Medewerker' 2019)

Groeitafel 5 l Innovatie & groeisubsidies

In een snel veranderend ondernemerslandschap, is het belangrijk om vooruit te denken en zo het verschil te kunnen blijven maken. Welke handvaten zijn er om hier zelf mee aan de slag te gaan? Inspirators: Paul en Gratienne Borgions (Borginsole) & Bas Sturm (Innovatiecentrum)

Met steun van de provincie Vlaams-Brabant

Prijzen
  • Niet-leden: 850,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: 650,00 EUR Excl. btw