Waarschuwingsbericht

Er zijn voorlopig geen plaatsen meer beschikbaar voor deze activiteit. U kan zich hier registreren op de wachtlijst. Indien er iemand afzegt brengen wij u op de hoogte.
02 apr 2019
Dilbeek / Actuasessie

Het nieuwe vennootschapsrecht in mensentaal


Wat is de impact op jouw onderneming?

Het langverwachte nieuwe wetboek van vennootschappen en verenigingen staat voor de deur. Deze nieuwe wetgeving heeft als doel om het vennootschapsrecht te vereenvoudigen. Enkele zeer belangrijke maatregelen zijn de afschaffing van het minimumkapitaal, de aanpassing van de bestuurdersaansprakelijkheid en de versterking van het financieel plan.

Maar wat is de invloed van die nieuwe wetgeving op jou als ondernemer? Hoe kan jij het meeste halen uit de nieuwe regels of wat moet jij doen om voorbereid te zijn? UNIZO biedt in samenwerking met Liantis aan ondernemers de mogelijkheid om die informatie uit eerste hand te vernemen. Minister Koen Geens komt graag tekst en uitleg geven. Daarnaast geeft FedNot, de federatie van de Belgische notarissen, praktische tips omtrent het eventuele omzetten van jouw onderneming naar een andere rechtsvorm. Ten slotte licht Liantis de nieuwe bestuurdersaansprakelijkheid toe.

Programma:

  • 19.00 Ontvangst met broodjes
  • 19.15 Inleiding door UNIZO-expert
  • 19.20 Uiteenzetting door Koen Geens
  • 20.00 Uiteenzetting door Notaris Ingmar De Kegel (Willekens & De Kegel) - FedNot (Federatie van de Notarissen)
  • 20.30 Nieuwe bestuurdersaansprakelijkheid door Liantis
  • 20.40 Mogelijkheid tot vragen aan FedNot met aansluitend netwerkreceptie

Accreditatie BIBF : goedgekeurd voor 4u permanente vorming / Accreditatie IAB : 1u45min permanente vorming

 

Een initiatief van

In samenwerking met

 

 

Projectpartner

Ja, ik schrijf me in op de wachtlijst!

Contactgegevens

bv. 0123.456.789

Facturatiegegevens

Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid