24 apr 2019
Lembeek / Netwerkactiviteit

Kaffee 1500 | Employer branding | Ontbijtsessie

UNIZO Halle nodigt je uit voor de eerste editie van Kaffee 1500, een ontbijtsessie waar we het nuttige aan het aangename koppelen!

Wat hebben we in de aanbieding?

  • een toplocatie in onze eigen prachtige stad;
  • een thema dat heel wat ondernemers bezighoudt, nl. employer branding;
  • een heerlijke kop koffie en een lekker hapje, met dank aan koffiehuis Esmola.

Rein De Cooman, professor aan de KU Leuven, komt uitleggen hoe ondernemingen zich kunnen profileren als aantrekkelijke werkgevers, en hoe ze op die manier de juiste mensen kunnen aantrekken voor hun bedrijf. Waar vind je medewerkers met normen en waarden die naadloos aansluiten bij jouw onderneming? En hoe zorg je ervoor dat ze betrokken blijven bij je bedrijf? Dat en nog veel meer doet prof. De Cooman uit de doeken tijdens onze ontbijtsessie.

Plaats & tijdstip

We verwachten je op woensdagochtend 24 april vanaf 8.30 uur uitgeslapen en fris gewassen in de watertoren van Conversion Works, gelegen langs de Edingensesteenweg 1001 in Lembeek.

Programma

08.30 uur - 9.30 uur: onthaal met koffie & rondleiding

09.30 uur - 10.30 uur: professor Rein De Cooman (KUL) geeft je de nodige tips om je te profileren als een werkgever waar het aangenaam werken is

10.30 uur - 11.30 uur: mogelijkheid tot napraten & rondleiding

Vóór en na de spreker neemt Tobias Vandenbosch van Conversion Works de aanwezige ondernemers mee voor een rondleiding langs de hoogste verdiepingen van de watertoren.

Kaffee 1500?!

Onder de noemer ‘Kaffee 1500’ bundelen we voortaan een reeks activiteiten van UNIZO Halle. Dat zal een mix zijn van ontbijt- en avondsessies, waarlangs telkens dezelfde rode draad loopt: een toffe locatie, een boeiende spreker en aandacht voor hapjes en drankjes van topkwaliteit.

Meer weten?

Volg UNZO Halle op Facebook

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden: 15,00 €
Totaal: 15,00 EUR