24 apr 2019
Asse / Actuasessie

Neem je aftrekbare beroepskosten onder de loep

Vermijd verloren uitgaven en optimaliseer fiscale aftrekposten

Weinig onderwerpen worden zo vaak besproken als de fiscaal aftrekbare beroepskosten. Ondernemers willen weten welke kosten ze fiscaal kunnen inbrengen. Niemand betaalt tenslotte graag teveel belastingen.

De regel is duidelijk: kosten die je maakt voor je beroep mag je in aftrek brengen. Toch loopt het in de praktijk niet altijd van een leien dakje. Want op die algemene regel zijn er uitzonderingen. Dat leidt tot heel wat discussies met de controleur.
Met deze infosessie willen wij je inzicht geven in de algemene principes, enkel courante aftrekbare beroepskosten maar ook een aantal belangrijke aandachtspunten die veel geld kunnen kosten of opbrengen.

Deze sessie wordt gegeven door Joost Deldycke van A&B Partners met jarenlange ervaring en een sterke expertise op vlak van fiscaliteit. Dit garandeert een sessie op maat van én in de taal van de ondernemer.

Programma:
19u30 ontvangst
20u00 start sessie
22u00 netwerkmoment
23u00 voorziene einde

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden: 10,00 €
Totaal: 10,00 EUR