18 nov 2019
Leuven / Cursus

Ondernemersforum | Klantbeleving met pit en resultaat

Versterk je customer journey en verbaas je klanten keer op keer

Je ultieme doel als bedrijfsleider? Je klanten omtoveren tot ambassadeurs. Er is geen oprechtere reclame dan fans die je spontaan aanbevelen bij vrienden, familieleden of collega’s. Maar hoe geef je je klanten een wowervaring? Eentje waarover ze vertellen en waarvoor ze terugkomen? Tijdens dit ondernemersforum leer je je verhaal precies op maat van je klant brengen. Resultaat? Méér impact.

[ DOOR WIE ]

Elien Defraeije staat aan het hoofd van digital agency Cre@ctiv, een communicatiebureau dat je online imago stevig onder de loep neemt en optimaliseert. Ze kent sociale media door en door en weet exact hoe je je doelgroep kan bereiken. Elien dompelt je met veel goesting onder in de wondere wereld van storytelling en content marketing. Ze geeft tips & tricks om uit te pakken met een uniek verhaal en om (potentiële) klanten te inspireren en overtuigen.

elien

[ VOOR WIE ] 

Elien leert je in dit ondernemersforum klanten van het eerste tot het laatste, on- of offline, contact te verrassen. Ben je een beginnende kmo-ondernemer en wil je een customer journey uitstippelen? Of ben je een ervaren zaakvoerder en wil je investeren in een sterkere klantbeleving? .

[ PROGRAMMA ] 

19u00 Kennismaking tijdens walking dinner
20u00 Interactieve workshop "Klantbeleving met pit en resultaat"
22u30 Nabespreking met een drankje

Sessies

Sessie 1: Je customer journey 2.0

Tijdens de eerste sessie verplaats je je in de leefwereld van je droomklant. Elien geeft je concreet advies om je bedrijf op de kaart te zetten en een klantbeleving te creëren die matcht met je doelstellingen. In de volgende sessies tillen we je customer journey naar een hoger niveau met strategieën die je vlot zelf kan toepassen.

18/11/2019 - 19:00 - 23:00
Sessie 2: Je bedrijf in een multichannel wereld

Waar bevindt je doelgroep zich? Bereik je je klanten uitsluitend via online of ook offline kanalen? Elien gooit alle registers open en verdiept zich samen met jou in de groeikansen en valkuilen van een multichannel communicatieaanpak..

25/11/2019 - 19:00 - 23:00
Sessie 3: Sterke storytelling en geloofwaardige contentmarketing

Je bedrijf en haar producten of services zijn uniek. Maar is je verhaal en merkbeleving dat ook? Tijdens de derde sessie zeg je voorgoed vaarwel tegen ongeloofwaardige verkooppraatjes en sleutel je aan een inspirerend verhaal. Een totaalplaatje waar klanten graag deel van uitmaken. Elien staat paraat met slimme tips en nuttige trucs.

02/12/2019 - 19:00 - 23:00
Sessie 4: De ideale sociale media voor jouw zaak

Facebook, Instagram, LinkedIn, … Sociale media zijn er in overvloed. Maar welk medium is een perfecte match voor je bedrijf? We gidsen je doorheen enkele kanalen en verklappen hoe je ze optimaal kan benutten voor je onderneming.

09/12/2019 - 19:00 - 23:00
Prijzen
  • Niet-leden: 460,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: 360,00 EUR Excl. btw