05 feb 2020
Haasrode / Cursus

Ondernemersforum | Onderneem met evenveel winst als passie

Krijg grip op je cijfers, spot groeipotentieel en groei met je zaak

Tijdens het ondernemersforum "Onderneem met evenveel winst als passie" leer je stapsgewijs hoe je je zaak op een gezonde manier doet groeien en bloeien. Tijdens 4 sessies leer je slim meer geld verdienen, door een unieke combinatie tussen meer grip op je cijfers én een betere marketing.

Wat leer je concreet ?

• Wie is jouw ideale klant? Welk probleem los jij op voor jouw klant? En wat is het resultaat als je klant jouw product of jouw dienst koopt?
• Welk aanbod bied jij aan? Kan jij je omzetdoelstelling behalen met dit productaanbod? Is je plan winstgevend?
• Welke marketing-activiteiten passen bij jouw ideale klant? Bij je omzetdoelstelling en bij jou?
• Welke kosten zijn verbonden met je omzetdoelstelling?
• Hoe verdien jij als ondernemer loon naar werken?

• Wat is de Profit First methode? En hoe implementeer je deze winstgevende methode in jouw bedrijf?

Resultaat

Je ontwikkelt een geoliede marketing machine.
Je krijgt meer grip op je cijfers.
Je draait daardoor meer omzet en genereert meer winst.
Je creëert financiële rust.
Je verdient loon naar werken.

[ DOOR WIE ] Businesscoach Ilse Dieltjens deelt haar expertise met jou gedurende 4 praktische sessies. Gaat er een belletje rinkelen bij het lezen van haar naam? Net toevallig want ze haalde meermaals de pers. Enkele jaren geleden leidde ze een succesvol groeitraject met sociale media en blogs voor haar schrijnwerkerij. Als ervaringsdeskundige begeleidt ze vandaag ondernemers en kmo's in Vlaams-Brabant. Haar authentieke aanpak en ruime vakkennis zorgen gegarandeerd voor een boost van je onderneming. 

[ VOOR WIE ] Ben je een starter of zaakvoerder van een gevestigde kmo? Allebei aan het juiste adres bij het ondernemersforum van Ilse. Je leert stapsgewijs hoe je je zaak op een gezonde manier doet groeien en bloeien.

[ PROGRAMMA ]

19u00 Kennismaking tijdens een walkingdinner

20u00 Interactieve workshop ‘Onderneem met evenveel winst als passie'

22u30 Nabespreking met een drankje

Sessies

Sessie 1: De basis voor gezonde financiën

Stijgt je omzet, maar volgen je kosten ook? Heb je beperkt zicht op je bedrijfscijfers? Je krijgt in deze eerste sessie een introductie tot de methode Profit First en haar werking. Ook maak je kennis met heldere en haalbare quick wins om winst te boeken.

05/02/2020 - 19:00 - 23:00
Sessie 2: Jezelf en je droomklant in kaart met een toekomstig marketingplan

In de tweede sessie staat jouw zaak in het middelpunt van de belangstelling. Wie ben je als ondernemer? Wat is je persoonlijke passie? Welke doelen wil je met je bedrijf bereiken? En welke klant past in dat plaatje? We werken een fiche uit, met verlangens en pijnpunten, die je klant weergeeft. En koppelen hieraan een marketing aanpak op maat van jouw bedrijf.

12/02/2020 - 19:00 - 23:00
Sessie 3: Je bedrijf transformeren dankzij Profit First

Starter, eenmanszaak of vennootschap? Profit First komt in iedere onderneming van pas. Sessie drie vertelt je hoe je deze winstgevende formule implementeert. Niet met ingewikkelde theorieën, wel met praktische tips. Resultaat? Heldere cijfers, cashmanagement dat werkt en meer winst binnen handbereik.

19/02/2020 - 19:00 - 23:00
Sessie 4: Realiteitscheck op maat van je bedrijf, een winstgevend plan

Je klantenfiche met inzichten is het ideale vertrekpunt voor je eigen marketing-actieplan. Is dit in lijn met je financiële situatie? Hoeveel marketing-acties staan tegenover de berekende omzet? Tijdens de slotsessie kijken we ook kritisch naar de tijd waarover je beschikt om je plan te realiseren. Je keert huiswaarts met een realistisch plan op maat. Klaar om aan de slag te gaan!

04/03/2020 - 19:00 - 23:00
Prijzen
  • Niet-leden: 460,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: 360,00 EUR Excl. btw