22 mei 2019
Leuven / Netwerkactiviteit

Ondernemersforum | Retail Inspiratietrip naar Utrecht

 

Utrecht

Utrecht is een fijne en typisch Nederlandse winkelstad. De sfeervolle oude binnenstad is een waar winkelparadijs. Je vindt er populaire warenhuizen, maar ook kleine boetiekjes, hippe winkelconcepten en bruisende markten. Samen met expert Steven Saenen ontdekken we heel wat trendy concepten, urban hotspots en eigenzinnige ondernemers. Storytelling en klantenbeleving staan centraal tijdens dit 2-daags (22 & 23 mei 2019) bezoek aan de stad. 

We verkennen de stad gedurende deze tweedaagse te voet. Zo kunnen we ten volle de sfeer opsnuiven, onze ogen de kost geven en de vele mooie plekjes, winkels en straatjes ontdekken. De klassieke winkelstraat met alle ketens vermijden we omdat we deze in eender welke andere winkelstad ook kunnen vinden. We focussen op de kleine, zelfstandige ondernemers en de originele & hippe winkelconcepten.

Beleving en Storytelling staan centraal tijdens onze tweedaagse, en dat zullen we in Utrecht in overvloed vinden. Tijdens onze ontdekkingstocht door de stad krijgt iedereen een oefening mee rond storytelling, die we later samen kunnen bespreken. Deze oefening zal helpen in het beoordelen van wat we zien, hoe we het ervaren en hoe we dit kunnen vertalen naar onze eigen werkomgeving.

 

Wij kijken er al naar uit!

 

 

 

Sessies

Woensdag 22 mei 2019

8u30 - 10u: Trein Antwerpen – Utrecht (kennismaking en netwerking)

10u30: Check-in Hotel Utrecht waarbij we onze bagage kunnen achter laten.

11u – 17u30 : eerste verkenning van de stad.

De binnenstad is duidelijk onderverdeeld in verschillende wijken en zo zullen we ook in elke wijk een selectie aan winkels, die er om één of andere reden uitspringen, bezoeken. Alle sectoren krijgen de aandacht zodat de dag boeiend is voor iedereen; Food, Fashion, Health & Care, Interior…Beleving en Storytelling staan centraal bij ons bezoek, en dat zullen we hier in overvloed vinden. We krijgen bij enkele winkeliers hun persoonlijk verhaal te horen en zij bieden ons een blik achter de schermen.

13u: De lunch wordt voorzien bij een brasserie op ons parcours.

18u: We keren terug naar het hotel om ons even op te frissen en klaar te maken voor de avondmaaltijd.

19u30 - 22u30:

Voor de avondmaaltijd gaan we op restaurant. Tijdens de avond zullen we zeker nog napraten over de ervaringen van de dag, en al eens bekijken hoe we dit alles kunnen introduceren in onze winkels.

22/05/2019 - 07:30 - 19:30
Donderdag 23 mei 2019

8u30 - 9u30: Ontbijt in het hotel

10u – 13u:

We blijven vandaag vooral in de binnenstad waar we de kleinere handelaren zullen bezoeken die elk met een origineel verhaal naar buiten komen. Winkels die op het programma staan zijn o.a. Live Today (Interior), Hall of Frame (optiek), Hutspot (Fashion), Bern (Fashion), Buitengewoon Bloemen, …

13u – 14u30:

We lunchen samen bij bv Restaurant Se7en.

14u30 – 16u30: Vrij moment om de stad zelf te verkennen.

17u: Verzamelen om samen weer naar het station te keren.

18u: Trein naar Antwerpen

19u30: Aankomst Antwerpen

23/05/2019 - 08:30 - 19:30
Opvolgsessie

We bespreken de indrukken, concepten... die we tijdens onze trip hebben ontdekt. en bekijken hoe we hier mee aan de slag kunnen in onze eigen winkel of ons eigen bedrijf.

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. U mag altijd een collega in uw plaats laten deelnemen. Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (ondernemersforum@unizo.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersforum, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel) te worden bezorgd. Een UNIZO OndernemersForum komt niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille.
1 x Niet-leden: 695,00 € Excl. btw
Totaal: 840,95 EUR incl. btw