17 sep 2021
Holsbeek / Cursus

Ondernemersforum | Walk & Talk: bewegen, netwerken en bijleren

Op zoek naar tips om je onderneming te versterken? Je creativiteit stimuleren en zorgen vanop kantoor loslaten? Sparren met collega-ondernemers in een origineel decor? Lees dan zeker verder, want dit is geen traditioneel ondernemersforum. We komen niet samen in een leslokaal, wel in een adembenemend natuurdomein. Met een groep van 15 breng je je brein al wandelend in beweging. Ideaal voor wie openstaat voor verfrissende invalshoeken en nieuwe contacten.

[ DOOR WIE ] Hilde Helsen (TRAJECTUM) neemt het voortouw, letterlijk en figuurlijk. Ze is een ervaren en bevlogen ondernemerscoach die bewegen en netwerken moeiteloos combineert. Ze deelt haar ervaringen en expertises over ondernemerschap, transitie, leiding geven en het belang van zelfleiderschap met je tijdens, maar ook na de wandeling. De basis van deze praktijkgerichte lessenreeks? De inzichten uit Hilde’s bestseller ‘DREAMERS who DO’.

[ VOOR WIE ] Dit lerend netwerk is er voor ondernemers die op zoek zijn naar een ambitieus en eerlijk klankbord voor hun ideeën, vragen en uitdagingen. Sta je open voor partnerships? Heb je nood aan extra, natuurlijke, energie? Wil je op een originele manier netwerken? Dan zijn deze ochtendwandelingen je op het ondernemerslijf geschreven. Trek je wandelschoenen aan en leer ongedwongen bij van Hilde en collega-zaakvoerders.

Programma

08u00 Heerlijk 'take-away' ontbijt (buiten)

08u30 Verkwikkende ochtendwandeling ‘Walk & talk’ met collega-ondernemers

11u00 Terug aan het werk

Sessies

Wandeling 1: Je ondernemersidee verspreiden

Ambitieuze starter of doorwinterde ondernemer? Ongeacht je ervaring, heb je een goed idee. Jij kent de meerwaarde van je product of service. Maar hoe krijg je klanten, leveranciers en medewerkers mee in het verhaal? Deze eerste wandeling heeft het over vraag en aanbod, lanceringsuitdagingen en klantenreacties. Enkele slimme trucs (ideëen en inzichten) zullen er in de toekomst voor zorgen dat je niets over het hoofd ziet bij het delen van je plannen.

17/09/2021 - 08:00 - 11:00
Wandeling 2: Je unieke onderneming positioneren

Voor jou is het evident dat klanten bij jouw onderneming aan het juiste adres zijn, maar is dat ook zo transparant voor je doelgroep? We bespreken de kracht van je authenticiteit en expertises. Je ontdekt manieren om je netwerk uit te breiden en je plekje stevig in de markt te veroveren.

08/10/2021 - 08:00 - 11:00
Wandeling 3: Jezelf 100% geven en medewerkers begeleiden

Een prospectiegesprek op verplaatsing, een rapporteringsmoment met je boekhouder, de teamplanning controleren, … Er wordt heel wat van je verwacht als ondernemer, maar hoe hou je het vol? Van werknemers aansturen, tot feedback geven: tijdens wandeling drie krijg je tal van tips om je team te begeleiden zonder jezelf te verliezen.

19/11/2021 - 08:00 - 11:00
Wandeling 4: Leidinggeven vanuit verbindende communicatie

Gedurende het vierde wandelmoment hebben we het over leiderschap. Wat zijn je verantwoordelijkheden als je aan het hoofd van een onderneming staat? Wat zijn de geheimen van een goede leider? Je krijgt haalbare tips om verbindend te communiceren. Delegeren, luisteren en motiveren? Zeker! Jij leert ze gepast combineren.

10/12/2021 - 08:00 - 11:00
Wandeling 5: Nog 1 keer bewegen en bespreken

De deelnemende ondernemers bepalen samen rond welk thema onze slotwandeling draait. We wisselen een laatste keer al wandelend gedachten, ervaringen en tips uit.

 

14/01/2022 - 08:00 - 11:00
Prijzen
  • Niet-leden: 400,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: 400,00 EUR Excl. btw