10 dec 2021
Holsbeek / Cursus

Ondernemersforum | Walk & Talk: bewegen, netwerken en bijleren

Ben je op zoek naar tips om je onderneming te versterken? Je creativiteit te stimuleren en zorgen vanop kantoor los te laten? Te sparren met collega-ondernemers in de groene Hagelandse heuvels? Lees dan zeker verder en laat je brein al wandelend in een groep van 15 aanwakkeren. Ideaal voor wie openstaat voor verfrissende invalshoeken en nieuwe contacten.

[ DOOR WIE ] Hilde Helsen (TRAJECTUM) neemt het voortouw, letterlijk en figuurlijk. Ze is een ervaren en bevlogen ondernemerscoach die bewegen en netwerken moeiteloos combineert. Ze deelt haar ervaringen en expertises over ondernemerschap, transitie, leiding geven en het belang van zelfleiderschap met je tijdens, maar ook na de wandeling. De basis van deze praktijkgerichte lessenreeks? De inzichten uit Hilde’s bestseller ‘DREAMERS who DO’.

[ VOOR WIE ] Dit lerend netwerk is er voor ondernemers die op zoek zijn naar een ambitieus en eerlijk klankbord voor hun ideeën, vragen en uitdagingen. Sta je open voor samenwerkingen? Heb je nood aan extra natuurlijke energie? Wil je op een originele manier netwerken? Dan zijn deze ochtendwandelingen je op het ondernemerslijf geschreven. Trek je wandelschoenen aan en leer op vrijdagochtenden ongedwongen bij van Hilde en collega-zaakvoerders.

[ PROGRAMMA ]

08u00 Heerlijk 'take-away' ontbijt (buiten)

08u30 Verkwikkende ochtendwandeling ‘Walk & talk’ met collega-ondernemers

11u00 Terug aan het werk

Sessies

Wandeling 1: Je ondernemersidee verspreiden

Ambitieuze starter of doorwinterde ondernemer? Ongeacht je ervaring broed je op een fantastisch ondernemersidee. Jij kent de meerwaarde van je product, project of dienst. Maar hoe krijg je klanten, leveranciers en medewerkers mee in jouw verhaal? Tijdens de eerste wandeling vergaar je ideeën en inzichten om jouw zaak kleur, vorm, inhoud en pit te geven en weet je hoe anderen hiervan te overtuigen.

10/12/2021 - 08:00 - 11:00
Wandeling 2: Je unieke onderneming positioneren

Voor jou is het evident dat klanten bij jouw onderneming aan het juiste adres zijn, maar springt jouw product of dienst in het oog van je doelgroep? We bespreken de kracht van je authenticiteit en expertises. Je ontdekt manieren om je netwerk uit te breiden en je plek stevig in de markt te veroveren.

14/01/2022 - 08:00 - 11:00
Wandeling 3: Jezelf 100% geven en medewerkers begeleiden

Een prospectiegesprek op verplaatsing, een rapporteringsmoment met je boekhouder, de teamplanning controleren, … Er wordt heel wat van je verwacht als ondernemer, maar hoe organiseer je jezelf? Van werknemers aansturen tot feedback geven: tijdens deze wandeling krijg je tal van tips om je team te begeleiden zonder jezelf te verliezen.

25/02/2022 - 08:00 - 11:00
Wandeling 4: Leidinggeven vanuit verbindende communicatie

Gedurende het vierde wandelmoment brainstormen we over leiderschap. Wat zijn je verantwoordelijkheden als je aan het hoofd van een onderneming staat? Wat zijn de geheimen van een goede leider? Je krijgt haalbare tips om verbindend te communiceren. Delegeren, luisteren én motiveren? Zeker! Jij leert ze gepast combineren.

25/03/2022 - 08:00 - 11:00
Wandeling 5: Nog 1 keer bewegen en bespreken

De deelnemende ondernemers bepalen samen rond welk thema onze slotwandeling draait. We wisselen een laatste keer al wandelend gedachten, ervaringen en tips uit.

 

 

 

Interesse maar zit je nog met een vraag of probleem, contacteer ons en we vinden mogelijks een oplossing!

22/04/2022 - 08:00 - 11:00
Prijzen
  • 400,00 EUR Excl. btw