16 okt 2019
Leuven / Netwerkactiviteit / KMOUNIZO Internationaal

A Taste of Business Canada en Verenigde Staten


Interactieve exclusieve lunch-ontmoeting met de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers van Flanders Investment & Trade uit Verenigde Staten en Canada.

De Verenigde Staten (VS) is Vlaanderens belangrijkste handelspartner buiten Europa. In 2018 exporteerde Vlaanderen voor meer dan 16 miljard euro uit naar de Verenigde Staten en voerde het voor bijna 23 miljard euro in. De VS is bovendien ook Vlaanderens belangrijkste investeerder en het land blijft een gegeerde bestemming voor Vlaamse studenten en onderzoekers. Dit is niet verwonderlijk want de Amerikaanse kennisinstellingen en universiteiten behoren tot de beste ter wereld.
Ook met Canada onderhoudt Vlaanderen uitstekende contacten. Onze relaties focussen zich vooral op maritiem transport en academische samenwerking. Onze havens hebben een goede samenwerking met de havens in Canada en de Vlaamse universiteiten wisselen studenten en onderzoekers uit. Ook vanuit economisch oogpunt is Canada een belangrijke handelspartner. In 2018 exporteerde Vlaanderen voor meer dan 2,5 miljard euro uit naar Canada, terwijl datzelfde jaar onze regio ook voor meer dan 2,7 miljard euro importeerde. Het Europees vrijhandels-en investeringsverdrag met Canada zal deze handelsrelaties ongetwijfeld nog verder verdiepen.

Zijn Canada en Verenigde Staten your Taste of Business? Ontdek het tijdens een interactieve lunch met de vertegenwoordigers van Flanders Investment & Trade op 16 oktober in Leuven.
Zij zullen je duidelijk hun analyse schetsen en je overladen met concrete tips waarmee je in Verenigde Staten en Canada onmiddellijk aan de slag kunt.
Aanwezige Vlaamse economische vertegenwoordiger/ deputy:

• Dhr. Yves Lapere uit Montreal
• Dhr. Bart Schobben uit Vancouver
• Mevr. Conny Van Wulpen uit Atlanta
• Mevr. Caroline Devine uit Houston
• Dhr. Raf Pauwels uit Los Angeles
• Mevr. Caroline Rahier uit New York
• Dhr. Piet Morisse uit Chicago

Interesse in een uitgebreid individueel gesprek over uw persoonlijke plannen (+/- 45 min.) met één of meerdere van bovenstaande Vlaamse economische vertegenwoordigers, neem dan contact op met het FIT-kantoor Vlaams-Brabant, tel. 016 66 56 00 . Zij kunnen een afspraak voor u inplannen.

 

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789

Facturatiegegevens

Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden: 90,00 € Excl. btw
Totaal: 108,90 EUR incl. btw