17 mei 2021
/ Online activiteit

Inspiratiecafé: Ondernemend in een digitale wereld

Wat houdt toekomstgericht (en dus digitaal) ondernemen in? Ben jij een ondernemer of starter en ga je graag mee op digitale ontdekkingsreis? Laat je dan inspireren en gidsen door deze gerenommeerde ondernemers: Klaartje Martens (BAM), Gudrun Hespel (The Fittest You) en Aurélie Schalenbourg (Crea Com).
Moderator Sarah Martens host dit inspiratiecafé en neemt je vanop afstand mee op digitale revolutie.

Wat mag je verwachten?
Een interactief panelgesprek waar ondernemers je onderdompelen in hun verhaal. Wat houdt toekomstgericht ondernemen voor hen in? Wat zijn volgens hen de valkuilen? Ondernemen is immers vallen, opstaan, doorzetten en groeien
.
Wie verwelkomen we rond onze digitale tafel?

Aurélie Schalenbourg van Crea Com biedt bedrijven en particulieren Franse taal- en communicatielessen op maat, creëert content voor websites en sociale media en is een online platform voor studenten en leerkrachten. Digitalisering is voor haar dus een must

Gudrun Hespel heeft met The Fittest You een coachingbedrijf waarbij de focus ligt op respect voor het lichaam en de geest. Met cursussen, online groepslessen, individuele begeleidingstrajecten en onder het toeziend oog van een gekwalificeerd coach begeleidt het team jou op een onderbouwde en persoonlijke manier naar een gezond en gelukkig leven.

Klaartje Janssens begon in volle coronacrisis met BAM, een webshop dat Belgische én duurzame cosmetica aanbiedt. Maar ze is ook styliste, geeft online workshops én ontwikkelt podcasts.

Voor wie?
De inspiratiecafés zijn er voor iedereen bij wie het kriebelt om een eigen zaak te starten of die reeds een zaak heeft en die zich willen laten inspireren door de kennis en de verhalen van ondernemers.
Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. 
Heb jij vragen voor onze ondernemers rond digitaal ondernemerschap? Laat ze achter via het inschrijvingsformulier en wij stellen ze aan deze drie ondernemers tijdens het panelgesprek.

Programma
19.45u:  Inloggen van de deelnemers
20.00u:: Panelgesprek
21.00u:  Wat kunnen UNIZO, Liantis en andere partners voor jou betekenen?