29 sep 2021
Online / Online activiteit

Online inspiratiesessie – onderhandelen zonder vrees

Wie aan onderhandelen denkt, denkt meteen aan deals sluiten en verkopen. Maar als ondernemer bots je op heel wat meer situaties waarin je moet onderhandelen. Ook tijdens vergaderingen, prijsonderhandelingen, meningsverschillen, aanwervingen, veranderingstrajecten, partnerships, besluitvormingsprocessen, … moet je weten hoe - en wanneer - je invloed moet uitoefenen.

Ervaar jij wel eens onderhandelvrees? Deins jij ook wel eens terug bij een onderhandeling, groot of klein, uit schrik voor afwijzing of conflict? Lut Pierre verklaart en weerlegt die vrees aan de onderhandelingstafel in een gratis inspiratiesessie tijdens jouw lunchpauze.

“De meest succesvolle onderhandelaars zijn niet diegenen die het beste kunnen argumenteren of het assertiefst zijn, maar wel diegenen die zich het beste kunnen inleven en het beste kunnen luisteren. Onderhandelen is geen kwestie van lef, het is een kwestie van een goede voorbereiding en juiste inschatting van de situatie. En dat kan je perfect leren!”, Lut Pierre, ICF gecerticieerd Onderhandel-coach.

En om succesvol te onderhandelen moet je goed weten wat je wil en hoe je dat kan bereiken. Je moet over de nodige vaardigheden beschikken, maar ook tactiek, zelfkennis en inzicht in de beïnvloedingsstrategie zijn belangrijk.

Ben jij benieuwd naar de tips en tricks van Lut Pierre over hoe te onderhandelen en wat de oorzaken zijn van slechte onderhandelingen?

Programma
12u20: start aanmelding deelnemers
12u30: welkomstwoord
12u35: start inspiratiesessie door gastspreker Lut Pierre

 

Voel je je aangesproken door dit onderwerp en wil je succesvol leren onderhandelen als ondernemer?
Schrijf je dan in voor onze fysieke sessies ‘Met zelfvertrouwen rond de onderhandelingstafel’ (start 19 oktober)