KMO Keynote l Een succesvolle bedrijfscultuur als hefboom voor je zaak!

Met topspreker Andy Coomans

HR & digitalisering in coronatijden

Sommige werkgevers lijken er steeds weer in te slagen om alle talent naar zich toe te trekken, terwijl anderen zoeken zonder resultaat. Een vacature plaatsen is vandaag niet meer voldoende. Je bedrijfscultuur tastbaar maken was nog nooit zo belangrijk. Maar hoe begin je daaraan?

Tijdens een inspirerende keynote deelt Andy Coomans tips en inzichten uit 20 jaar ondernemerservaring. Hoe bind je talentvolle mensen aan je organisatie?  En hoe kan je de focus van je team richten op specifieke doelen?

Corona heeft een versnelde digitalisering ingezet op de werkvloer. Online meetings en telewerk kregen een centrale plaats in veel ondernemingen. Zal thuiswerk structureel ingeburgerd raken? En wat is hiervan de impact op je bedrijfsorganisatie? Hoe enthousiasmeer je je team op afstand en behoud je het overzicht?

Andy Coomans is een succesvol ondernemer, spreker en auteur. Andy startte als ondernemer met een marketing en consultancy agency. Vandaag telt deze KMO meer dan 20 medewerkers en is volledig zelfsturend. Daarnaast is Andy ook betrokken bij andere bedrijven, als ondernemer en investeerder.

Je kan dit event zowel fysiek als online volgen!
Wie fysiek aanwezig is, krijgt een drankje aangeboden en ontvangt het boek ‘Van zelfstandige tot ondernemer’ van Andy Coomans. De online volgers kunnen dit aankopen tegen een voordeeltarief.

Alle deelnemers kunnen de keynote tot een maand na het event online opnieuw bekijken.

Programma

  • 19u30 Onthaal
  • 20u00 Verwelkoming door UNIZO
  • 20u05 Topspreker Andy Coomans (www.andycoomans.be)
  • 21u00 Korte pauze
  • 21u15 Q&A en afsluiting
  • 22u00 Voorziene einde
 
1 Begin 2 Voltooid