25 mei 2021
/ Cursus

Ondernemersforum | Spring in het oog en laat je verkoop knallen

Jij bent alvast overtuigd van jouw producten of de diensten die je aanbiedt. Hoe krijg je de rest van de wereld nu mee in je verhaal? Hoe doe je dat nu precies jezelf op de markt zetten? En hoe bereik jij de juiste klanten? Boost nu je sales door het kiezen van de juiste verkoopsaanpak. Krijg meer inzicht in het hele verkoopproces en ontdek hoe jij in het oog kan springen. Je leert je netwerkwaarde vergroten, zelfverzekerd naar buiten komen met je producten en diensten én zo de consument overtuigen.

Deze sessies zetten in op een stapsgewijs verkoopgesprek, online verkoop en het in kaart brengen van wat jouw klanten precies willen. Laat die nieuwe deals dus maar komen. We beloven actieve werkvormen, concrete tips en een hands-on, praktische uitwerking.

[ VOOR WIE ] Ben je een ondernemer en/of freelancer die erg overtuigd is van zijn product(en) of dienst(en), maar nog niet goed weet hoe ze aan de man te brengen?  Heb je weinig commerciële achtergrond, maar enorm veel zin om je verkoop te laten knallen? Laat jouw toekomstige klanten dan niet langer wachten door deel te nemen aan deze sessies.

[ DOOR WIE ] Youri Younsi van YOUCO is al 15 jaar enthousiaste trainer van ondernemers, verkopers en managers. Zijn drijfveer is mensen motiveren en hen ondersteunen om hun eigen (sales)competenties verder te ontwikkelen. Hij leert je je ware potentieel blootleggen, uitwerken en er instant succes mee boeken.

Sessies

Sessie 1: Hoe begin je aan een verkoopgesprek?

Deze sessie vormt de basis van een goede verkoper. Je leert pitchen en je Unique Selling Points (= USP = eigenschap die een product, diens of leverancier uniek maakt) profileren. Hoe pak je dat nu precies aan zo’n verkoopgesprek? Ziehier, dé oplossing: een concreet 7-stappenplan. In deze sessie wordt het belang van een enthousiast, gepast begin en van anticiperen op de noden en vragen van je klant verder uitgelicht. Ook leer je hoe je nog meer uit je onderneming kan halen en vooral hoe je je netwerk kan vergroten. Hallo, nieuwe klanten!

25/05/2021 - 18:30 - 21:30
Sessie 2: Hoe speel ik in op de noden van mijn potentiële klanten?

Een 7-stappenplan zei u? Wel in deze sessie gaan we hiermee verder. Want hoe verkoop je meer? Door de noden van je klanten correct in te schatten, juist!  Ontdek welke vragen je kan stellen in een verkoopgesprek en leer aftasten hoe je jouw product het best kan voorstellen. Ook wel gekend als LSD (= Luisteren, Samenvatten en Doorvragen) en FAB (= Features, Advantages en Benefits), alsjeblief!

01/06/2021 - 18:30 - 21:30
Sessie 3: Hoe sluit ik de deal?

We zijn er… nog niet helemaal. Laat een blijvende indruk na bij je klant, want je weet wat ze zeggen: eind goed, al goed. We gaan in deze sessie dieper in op de laatste fasen van het verkoopgesprek. Eindig het gesprek altijd met een positieve noot, die tip krijg je alvast mee. Leer een deal sluiten en de nodige extra aandacht aan je klant besteden. Dit is immers essentieel voor het opbouwen en onderhouden van een vast cliënteel. En laten we daar nu toch echt wel op willen inzetten.

08/06/2021 - 18:30 - 21:30
Sessie 4: Hoe boost ik mijn verkoopcijfers?

Tijd voor het echte werk. We toetsen het 7-stappenplan aan de praktijk. Je zal ervan versteld staan hoe je verkoopvaardigheden erop vooruit gegaan zijn. Je kent alle stappen van het salesproces en weet hoe je effectief resultaat kan boeken. Als leuke extra leer je hoe je het best reageert op online leads om potentiële klanten voor jou te winnen.

15/06/2021 - 18:30 - 21:30
Prijzen
  • Niet-leden: 200,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: 200,00 EUR Excl. btw