15 sep 2020
Haasrode / Cursus

Ondernemersforum | Financiële rust, ook in crisistijden

Financiële rust, loon naar werken en blijven doen wat je het liefste doet: zelfs in crisistijden is het mogelijk. Hoe? Door een unieke combinatie van meer grip op je cijfers en betere marketing. Ontdek hoe je je zaak op een gezonde manier doet groeien en bloeien. Met meer omzet en meer winst.

[ DOOR WIE ] Businesscoach Ilse Dieltjens deelt haar expertise tijdens vier praktijkgerichte sessies. Haar naam klinkt bekend? Dat kan want ze haalde meermaals de pers. Enkele jaren geleden leidde Ilse een succesvol groeitraject met sociale media en blogs voor haar schrijnwerkerij. Vandaag begeleidt ze als ervaringsdeskundige ondernemers en kmo’s in Vlaams-Brabant. Haar aanpak en expertise geven je onderneming gegarandeerd een boost.

[ VOOR WIE ] Van startende eenmanszaak tot zaakvoerder van een gevestigde kmo, sowieso ben je bij Ilse aan het juiste adres. Stap voor stap leert ze je hoe je je zaak doet groeien en bloeien.

[ PROGRAMMA ]

12u00 Kennismaking tijdens een heerlijke lunch

13u00 Interactieve workshop ‘Financiële rust, ook in crisistijden'

15u30 Nabespreking met een koffie en dessertje

Sessies

Sessie 1: De basis voor gezonde financiën

Hoe verdien je als ondernemer loon naar werken? Wat is je omzetdoelstelling? Welke kosten hangen daarmee samen? In deze eerste sessie krijg je een introductie tot de methode Profit First. Je ontdekt heldere en haalbare quick wins om winst te boeken. Daarnaast kom je te weten hoe je onverwachte financiële tegenslagen opvangt.

15/09/2020 - 12:00 - 16:00
Sessie 2: Van passie en droomklant naar concreet marketingplan

In de tweede sessie staat jouw zaak in het middelpunt van de belangstelling. Wie ben je als ondernemer? Wat is je persoonlijke passie? Welke diensten of producten bied je aan? Sluiten ze aan bij je omzetdoelstellingen? En welke klant past in dat plaatje? Kortom, je legt de basis voor je verdere marketing en actieplan.

22/09/2020 - 12:00 - 16:00
Sessie 3: Je onderneming transformeren dankzij Profit First

Starter, eenmanszaak of vennootschap? Profit First komt in elke onderneming van pas. Sessie drie toont je hoe je deze renderende formule implementeert. Niet met ingewikkelde theorieën, wel met praktische tips. Resultaat? Heldere cijfers, cashmanagement dat werkt en meer winst binnen handbereik.

29/09/2020 - 12:00 - 16:00
Sessie 4: Een winstgevend plan op jouw maat

Samen werk je een realistische totaalaanpak voor je business uit, en dat voor een periode van maar liefst één jaar. Klaar om aan de slag te gaan!

06/10/2020 - 12:00 - 16:00
Prijzen
  • Niet-leden: 400,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: 400,00 EUR Excl. btw