04 mrt 2020
Dilbeek / Cursus

Ondernemersforum | Meer resultaten op de werkvloer in minder tijd

Focus op je prioriteiten, verhoog je productiviteit en win tijd voor je passie

Werk je dag in, dag uit, in de hoogste versnelling? Neem je je werk geregeld mee naar huis? Ben je niet altijd even geconcentreerd? Dit ondernemersforum geeft ondernemers een houvast in drukbezette tijden. Gedurende vier praktische sessies keer je terug naar de echte kern van je passie en job. Al je to do’s afvinken en vrije tijd overhouden? Het kan! 

[ DOOR WIE ] Industrieel ingenieur Johan D'Haeseleer was jaren werkzaam bij Colruyt en gaf er leiderschaps- en changetrainingen. Johan is expert persoonlijke efficiëntie en richtte in 2009 ExtraTijd op. Sindsdien is hij fulltime ondernemer. Onder het motto ‘Minder werk, meer succes’ begeleidt hij individuen, teams en organisaties stap voor stap naar meer eenvoud en productiviteit.

[ VOOR WIE ] Dit ondernemersforum geeft antwoorden tijdens je zoektocht naar focus. Johan kaart tijdens vier heldere sessies niet alleen herkenbare situaties aan maar biedt ook praktische oplossingen voor managers, ondernemers en professionals met een overvolle agenda. Op zoek naar meer tijd en focus in je professionele activiteiten? De tips van Johan helpen je op weg.

Programma

19u00 Netwerkmoment tijdens een walkingdinner

20u00 Workshop ‘Meer resultaten op de werkvloer in minder tijd'

22u30 Nabespreking met een drankje in de hand

Sessies

Sessie 1: Timemanagement maakt plaats voor T.E.A.M. management

Er bestaat een ruime waaier aan tools om je tijd efficiënter in te vullen. Johan veegt het klassieke timemanagement van tafel en laat je kennismaken met de voordelen van T.E.A.M.-management, wat staat voor: time, energy, attention en money.In de eerste sessie leer je overzicht behouden over je to do’s en prioriteiten scherpstellen. 

04/03/2020 - 19:00 - 23:00
Sessie 2: 10 tips voor meer productiviteit

Als ondernemer zit je niet stil, maar hoe til je je productiviteit naar een hoger niveau? Johan toont je hoe je effectiever kan werken. Je krijgt tien methodes aangereikt om je eigen, professionele troeven slim te versterken en verbeteren. Verwacht je aan duidelijke tips voor meer productiviteit en efficiëntie.

11/03/2020 - 19:00 - 23:00
Sessie 3: Digitale tools brengen rust

Digitale oplossingen besparen ondernemers tijd. Of toch wanneer je vlot omspringt met je tools. Zuchten, puffen en vloeken, zijn verleden tijd na de derde sessie. Je leert hulpmiddelen slim in te zetten, je flows te optimaliseren en je doel efficiënt te bereiken. Alles proper in kaart, met een heldere geest, gewapend voor een wereld vol afleiding.

18/03/2020 - 19:00 - 23:00
Sessie 4: Van transparante tips naar effectief resultaat

Aan de slag! Na de theorie, komt de praktijk. Johant helpt je de vertaalslag te maken tussen efficiënte tips en doeltreffend gedrag. Wedden dat je aan het einde van de rit extra tijd overhoudt voor je echte passies?

25/03/2020 - 19:00 - 23:00
Prijzen
  • Niet-leden: 460,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: 360,00 EUR Excl. btw