17 okt 2019
Leuven / Netwerkactiviteit

Expo 'Borman & Zonen' & Netwerkevent @ M-Museum Leuven

Op donderdag 17 oktober zijn we te gast in M-Museum te Leuven. Tijdens deze nocturne krijgen we de kans om het museum te ontdekken, laten we ons gidsen doorheen de overzichtstentoonstelling “Borman en zonen” en sluiten we af met een informeel netwerkmoment.

Programma
19u00 Ontvangst met een hapje en een drankje
19u30 Verwelkoming door Elke Tielemans - directeur UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel
19u50 Het belang van Borman tot vandaag door Marjan Debaene - curator M-Museum
20u00 Rondleiding met gids
20u50 Netwerkmoment met een hapje en een drankje
22u00 M-Museum sluit de deuren

Meer over de tentoonstelling “Borman en zonen”
Tijdens deze expo kan je met eigen ogen ontdekken waarom de Leuvenaar Jan Borman in zijn tijd “de Beste Beltsnydere” werd genoemd. In zijn druk bevraagd atelier in Brussel gaf Borman zowel zijn meesterschap als ondernemingszin door aan zijn twee zonen. Hij was een virtuoos, maar vooral ook een vernieuwer met veel navolging. Zelfs tot op vandaag

M legt in de tentoonstelling de link van naar makers en ondernemers van nu. De tentoonstelling brengt meer dan 100 beeldhouwwerken samen met internationale bruiklenen uit Louvre en Musée Cluny te Parijs, The Met en The Cloisters in New York, het Rijksmuseum Amsterdam en de Staatliche Kunstsammelungen in Berlijn.

https://www.mleuven.be/nl/borman

 

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789

Facturatiegegevens

Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden: 40,00 € Excl. btw
Totaal: 48,40 EUR incl. btw