Karma Karma Vlaams-Brabantse "Starter van het Jaar"

Karma Karma staat voor lekkere en gezonde havermout in een cup die zo in je tas past! Zaakvoerster Griet Daelemans creëerde het product dat ze zelf dagelijks zocht en nooit vond.
De verkoop van gezonde producten groeit jaar op jaar. Maar onderweg in take-away bars ben je aangewezen op broodjes en croissants. Daar wil Karma Karma verandering in brengen. Griet was sales manager bij Procter & Gamble. Met een drukke, onregelmatige agenda was eten on the road een dagelijkse realiteit. Het gebrek aan gezonde alternatieven leidde tot haar ondernemersidee. Bovendien zijn havermoutcups heel populair in de US en UK.
Karma Karma gebruikt enkel biologische ingrediënten. Grove havervlokken zonder toegevoegde suikers maar wel met veel biologisch gedroogd fruit, noten, pitten, en specerijen. Het is een gezond en vezelrijk hapje. Karma Karma bevat geen additieven als zoetstoffen, kleurstoffen, melkpoeder met anti-klonter- of bewaarmiddelen.

Vlaams-Brabantse Starter van het Jaar
“Op 12 maanden tijd een volledig product concipiëren, laten ontwikkelen, de samenstelling en de productie ervan controleren, de marketing tot in de puntjes regelen, bijzonder hoopgevende cijfers behalen met een zeer handige webshop en op het punt staan van een doorbraak bij een erkende distributeur….is een absolute topprestatie”.
Karma Karma combineert een traditioneel product (voeding) met een innovatieve marketing: gezonde voeding, maar wel afgestemd op het hectische leven van alledag. Griet Daelemans betrekt bovendien een beschutte werkplaats bij de productie van haar havermout cups. Zo geeft ze het product meteen een sociaal en maatschappelijk engagement mee.
Karma Karma krijgt de prijs uitgereikt door Albert Beerens, burgemeester van Opwijk en Nancy Van Espen, directeur van UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel. Afspraak op 13 april om 14 uur in het Gemeentelijk Administratief Centrum II, Ringlaan 20 in Opwijk. Het gemeentebestuur biedt na afloop van de uitreiking een receptie aan.

Meer weten? Contacteer:
Sofie Vanhout, Communicatieverantwoordelijke UNIZO, Sofie.Vanhout@unizo.be, 0471-85 84 54