Lancering pop-up UCLL - ism UNIZO Onderwijs & Ondernemen

Op vrijdag 14 februari om 16u openen de laatstejaarsstudenten van de opleiding KMO & Ondernemen van de UCLL-hogeschool de allereerste Leuvense pop-up concept store van UCLL!

We nodigen je graag uit in de Tiensestraat 9 voor dit unieke en feestelijke gebeuren! Kom genieten van een overheerlijke donut, nippen van een kop koffie in een jazzy sfeer, een fris gewassen vintage sweater passen, een plant in een unieke pot kiezen, een lokale wijn proeven, een spelletje biljarten (in een échte man cave), degelijk tweedehandsspeelgoed voor een peuter uitzoeken of een handgemaakt geschenk op het bakstenen platform voor start-ups versieren.

De 8 UCLL-teams zullen je hartelijk ontvangen in hun gezellige decors en blij verrassen met hun originele concepten. Ze hebben alles zelf bedacht en gecreëerd met opmerkelijk veel aandacht voor duurzaamheid en in nauwe samenwerking met vzw Het Vindingrijk.

Studentondernemingen? Dat doe je met UNIZO STEP!

 

Met de Student Enterprise (STEP) in het hoger en universitair onderwijs laat UNIZO studenten proeven van het ondernemerschap. Het is een pedagogische werkvorm waarbij de studenten een echte onderneming opstarten gedurende het volledige academiejaar of -zoals bij de POP-up- een korte periode van 2 weken. Het biedt hen een uitdaging waarbinnen zij hun kennis en competenties moeten inzetten om een eigen bedrijf uit de grond te stampen. Vanuit UNIZO Onderwijs & Ondernemen worden de STEPS van dichtbij opgevolgd en ondersteund. We helpen de studenten met allerlei vragen over de opstart, het coachen, het organiseren van een evenement, enzovoort. 

Contact:

Meer over: Pop-up