Leuven gaststad 'Weekend van de Klant' 2019

De Stad Leuven wil de handel de komende jaren verder versterken. Schepen van handel Els Van Hoof stelde recent haar belangrijkste actiepunten voor. UNIZO is bijzonder verheugd dat de Stad Leuven er daarbij ook bewust voor kiest om dit jaar gaststad te worden van het ‘Weekend van de Klant’, ism UNIZO en Comeos.

Het ‘Weekend van de Klant’ gaat door in het eerste weekend van oktober. In 2019 valt dit op 5 en 6 oktober. Het is een gemeenschappelijke organisatie van UNIZO en Comeos in Vlaanderen, en bracht de ‘Dag van de Klant’ en ‘Sunday shopday’ samen tot één geheel.

Voor dat weekend wordt Leuven ‘dé weekendstad’, dit wil zeggen zowel op zaterdag als zondag de uitvalsbasis voor het Weekend van de Klant en als dusdanig extra in de picture gezet. De promocampagne, de persberichten, VIP-events worden allemaal vanuit de weekendstad georganiseerd. Ook radiozender MNM komt voor die gelegenheid naar Leuven met live-uitzendingen, concertjes, een wedstrijd en andere acties.

Uiteraard een enorme boost voor de shoppingbeleving in de stad, die de laatste tijd geteisterd wordt door negatieve berichtgeving over gevestigde waarden die de stad verlaten. UNIZO Leuven reikte de Stad recent de hand om samen te werken aan een gunstig ondernemersklimaat, met Liefst Leuven als bevoorrechte partner (PERSBERICHT 18 april - Leuven leeft meer dan ooit, zeer zeker!).

Op 28 mei gaan we alvast graag in gesprek met de nieuwe burgemeester en schepenen tijdens het UNIZO ‘Ontbijt met de burgemeester’ in het historisch Stadhuis. Van harte welkom!

Meer info: Sofie Vanhout, Communicatieverantwoordelijke UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel, sofie.vanhout@unizo.be, 0471 85 84 54