Lotte Martens Vlaams-Brabantse beloftevolle onderneemster

Wie wordt onderneemster van het jaar? En wie gaat er aan de haal met de prijs voor de Belofte 2017? UNIZO en Markant bekronen hiermee vrouwelijk ondernemerstalent.

Lotte Martens is de Vlaams-Brabantse finaliste voor de titel van Belofte

Onder haar eigen naam 'Lotte Martens' ontwerpt en produceert Lotte sinds 2013 handgeprinte en exclusieve stoffen voor de doe-het-zelf-markt. Een uniek 100% Belgisch product! Sinds enkele maanden heeft ze nog een extra zaak uit de grond gestampt: Beaufort. Hiermee voegt ze ook schoonheid toe aan steunkousen en laat ze esthetiek een extra genezende kracht zijn. Bij beide bedrijven staan innovatie, schoonheid en duurzaamheid centraal.

Als docente en later ook afdelingshoofd aan de textielopleiding in Maastricht was ze eerst zelfstandige in bijberoep. Drie jaar geleden zette ze de stap naar het voltijds ondernemerschap. Ze begon met het ontwerpen en produceren van stoffen voor bekende en minder bekende ontwerpers, er kwam een collectie voor Veritas en onder eigen naam bouwde ze een eigen collectie uit. Momenteel staan er 2 medewerkers op de payroll en werkt ze samen met 3 vaste freelancers. De smaak van het ondernemerschap heeeft ze inmiddels helemaal te pakken! 

Op 7 maart worden de prijzen uitgereikt maar eerst moet er gestemd worden. Ontdek Lotte's ondernemersverhaal en stem voor 8 februari!

Meer weten? Contacteer Sofie Vanhout T 016/24.41.03 - M 0471/85.84.54 - E-mail: sofie.vanhout@unizo.be