Morgen is 'Dag van de Ondernemer'!

Vrijdag 16 november 2018 is het Dag van de Ondernemer.

De derde vrijdag van november is sinds 2014 de 'Dag van de Ondernemer'. Een dag waarop het ondernemerschap positief onder de aandacht wordt gebracht. Dat moment is niet toevallig gekozen. Elke derde week van november vindt internationaal de 'Global Entrepreneurship Week' plaats.

UNIZO wil alle ondernemers voor die gelegenheid een hart onder de riem steken. We willen hen bedanken voor alle tijd & energie die ze in hun zaak steken. En we willen onze appreciatie laten zien voor de toegevoegde waarde die ze onze samenleving bieden. Want ondernemers hebben we broodnodig om al het goede rondom ons in stand te houden.

Het is een uiting van dankbaarheid voor het nemen van risico’s en het omzetten van opportuniteiten naar kansen en werkgelegenheid. Het is een aanmoediging om als inspirator en gangmaker door te zetten en te blijven ondernemen, en op die manier ook toekomstige ondernemers te stimuleren om de uitdaging aan te gaan.

In Vlaams-Brabant & Brussel organiseren we een 10-tal info & netwerkevents in het kader van de Dag van de Ondernemer. Je vindt ze allemaal op www.unizo.be/dagvandeondernemer

Daarnaast hebben we politici uitgenodigd om hun kantoor morgen een keertje in te ruilen voor de werkvloer en even onder te dompelen in de ondernemerswereld.

Meer over: dagvandeondernemer
Thema: Actueel