Nieuwe directeur vanaf 1 maart: Elke Tielemans

Op 1 maart gaat Nancy Van Espen, huidig directeur van UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel, met pensioen. Elke Tielemans neemt dan de fakkel van haar over. We stellen haar graag aan u voor.

Elke Tielemans


Geen onbekende in het UNIZO huis want zij werkt al ruim 7 jaar bij ons:

  • In juni 2011 startte ze bij UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel als adviseur Participatiefonds en coach Commerciële Innovatie. Bij dit laatste werden retailers via een individueel begeleidingstraject klaargestoomd voor de toekomst.
  • In maart 2013 maakte ze de overstap naar UNIZO Nationaal waar ze eerst de Gemeenteradar opvolgde, een scan van de gemeentelijke dienstverlening aan ondernemers. Vervolgens leidde ze het project Commerciële Inspiratie in goede banen, de opvolger van Commerciële Innovatie.
  • In september 2017 keerde ze terug naar UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel om de belangenbehartiging & retail voor onze provincie ter harte te nemen.

Elke is 32 jaar, gehuwd en mama van 3 zoontjes. Van opleiding is ze Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen, aangevuld met een Master in het Overheidsmanagement. Ze woont in de Druivensteek, waar ze door de jaren sterk geëngageerd was in het lokale verenigingsleven.

Voor meer info: Elke Tielemans - 0473 22 58 91 - elke.tielemans@unizo.be