StepUp Consulting - Vlaams-Brabantse 'Beloftevolle KMO van het jaar'

Elk jaar kiest UNIZO samen met haar partners Liantis, Agentschap Innoveren & Ondernemen, KBC, Proximus, PwC en een onafhankelijke jury de KMO van het jaar & Beloftevolle KMO. Dit bedrijf wordt verkozen op basis van geleverde prestaties inzake innovatie, internationaal ondernemen, personeels- en financieel beleid, energie & milieu, ondernemingszin, marketing & communicatie. Elke ondernemer die maximum 5 jaar actief is, komt in aanmerking voor de Beloftevolle KMO van het jaar.

Gisteren werden de provinciale winnaars uit Vlaams-Brabant & Brussel in beide categorieën bekendgemaakt tijdens een persmoment in de Faculty Club in Leuven.

Beloftevolle KMO van het jaar

StepUp Consulting - www.StepUpConsulting.eu

Na een pitching van de verschillende kandidaten kwam StepUp Consulting als winnaar uit de bus.

StepUp Consulting helpt bedrijven om hun aanbod maximaal af te stemmen op de verwachte vraag. Deze optimalisering gebeurt op basis van data-analyse, modellen & tools. Revenue management is een sterk opkomend nieuw segment in de marketing & sales mix.

StepUp consulting heeft een team van consultants, business en data analisten uitgebouwd die hun  klanten op continue basis ondersteunen aan de hand van zelf ontwikkelde revenue management tools. Dit in combinatie met een sterke klantgerichtheid maakt hun uniek.

De  afgelopen jaren realiseerde Step Up Consultancy een groei van +50% omzet per jaar en de ambitie is om die groei de komende jaren verder te zetten.

Momenteel levert het bedrijf diensten in heel Europa (70% buiten België) vanuit hun kantoor in onze provinciehoofdstad. Op termijn zullen de mogelijkheden bekeken worden om ook kantoren te openen in andere landen.

Bekijk hier het filmpje met hun bedrijfsvoorstelling

Breng hier je stem uit om hen Beloftevolle KMO van het jaar te maken!

Meer over: kmovhjaar