UNIZO Kapelle-op-den-Bos "VolleVaartKapelle" schiet uit de startblokken


Het Kapelse ondernemersleven, ooit gestart onder de mantel van het NCMV - later UNIZO – staat met een vernieuwde ploeg klaar om de uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan.

Het nieuwe boegbeeld van UNIZO Kapelle-op-den-Bos is Jurgen Potoms, samen met zijn vrouw zaakvoerder van Mels Wardrobe en een sterk en inspirerend figuur.

Op het lanceringsevent van de vernieuwde lokale UNIZO werking zei Jurgen Potoms hierover:

“Ik ben fier dat men mij gevraagd heeft om hier vandaag samen met heel wat enthousiaste mensen te willen staan en zo in mijn vaders voetsporen te treden die 20 jaar geleden zelf jarenlang voorzitter van UNIZO is geweest. De tijden zijn sindsdien serieus veranderd. Telefoons met draaischijf of grote knoppen zijn verdwenen en vervangen door mobieltjes die bijna letterlijk heel ons leven in de hand hebben genomen. De wereld draait aan een rotvaart door, en het is een uitdaging om als individu, bedrijf of organisatie mee te zijn en blijven. Ook als consument krijg je vandaag een overvloed aan prikkels en keuze en ligt de wereld aan je voeten. Daar moet je als ondernemer rekening mee houden.”

Een nieuw bestuur, een nieuwe wind, een missie en visie vereisen natuurlijk ook een nieuwe identiteit en herkenbaar. Die nieuwe naam is geïnspireerd op de stroom die door Kapelle-op-den-Bos loopt maar verwijst ook naar de dynamiek die we willen uitdragen. Vandaar werd gekozen voor “VolleVaartKapelle” met als baseline “winkelen, beleven, ondernemen”.

Om dit verhaal waar te maken kan VolleVaartKapelle niet alleen rekenen op een groeiend aantal enthousiaste ondernemers, handelaars en talenten maar ook op een structurele samenwerking met de Gemeente Kapelle-op-den-Bos en Eternit, de grootste werkgever uit de gemeente. Het doel is om de komende jaren klanten, bezoekers en bewoners van Kapelle-op-den-Bos een verrassende en bijblijvende beleving te bezorgen, en onze gemeente op de kaart te zetten tot buiten haar eigen grenzen door middel van events, acties, creativiteit, shopdynamiek en algemene beleving. 

Het eerste grote initiatief is een refresh van de traditionele braderij op vijdag 7 september die voor het eerst in zijn geschiedenis zal samenvallen met de kermis. Bovendien zal er ingezet worden op live muziek, DJ’s, podia, street art, straatartiesten… VolleVaartKapelle doet dan ook een warme oproep naar verenigingen, actievelingen, creatieven om ons te contacteren en mee te werken aan de uitbouw van dit groots feestweekend.

Contact: UNIZO Kapelle-op-den-Bos “VolleVaartKapelle” – Jurgen Potoms – hallo@vollevaartkapelle.be - www.vollevaartkapelle.be