UNIZO lanceert Brusselse Gelijke Kansen Quiz


Vandaag lanceert UNIZO de 'Gelijke Kansen Quiz', met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. UNIZO wil Brusselse ondernemers en werkgevers sensibiliseren over gelijke kansen en de bestrijding van discriminatie op de Brusselse arbeidsmarkt.

De (tweetalige) online Quiz bevat 10 meerkeuzevragen over de kansen en mogelijkheden die superdivisiteit kan bieden. De vragen, die rechtstreeks aansluiten bij de ondernemerswereld, gaan over aandachtsputen als 'do's' and 'don'ts' bij het opstellen van personeelsadvertenties, over 'redelijke aanpassingen' in het bedrijf en de gelijkheid van man en vrouw op het werk. De antwoorden moeten verheldering en verduidelijking brengen voor de ondernemer. Deelnemen aan de quiz is dus een speelse en leerrijke ervaring.

De vragen werden opgesteld door Karel Vereertbrugghen, professioneel quizvragenopsteller, bekend van o.a. de IQ-quiz en Canvascrack en van de wekelijkse 'Karels Crypto' in De Standaard. Unia boog zich over de jurische juistheid van de quiz, die tot stand kwam met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De winnaars van de quiz zullen uitgenodigd worden voor een exclusieve themalunch, dit najaar.

 

Info: www.gelijkekansenquiz.brussels en www.quizegalitedeschances.brussels

Quizreglement en beeldmateriaal voor verdere promotie op: www.unizo.be/brussel/reglement-quiz

Meer weten: Contacteer Anton Van Assche, coördinator UNIZO-werking in Brussel
M 0478/44 41 19 - E anton.vanassche@unizo.be

of

UNIZO-woordvoerder Filip Horemans
M 0478/22.37.51 - E
filip.horemans@unizo.be

Thema: Actueel