Leuven

Straat + nr:
Diestsevest 52-54
Postcode:3000 Woonplaats:Leuven
016/28 44 41

UNIZO Vlaams-Brabant?

Ontdek onze kantoren & collega's

Contacteer UNIZO Ondernemerslijn

Eén aanspreekpunt waar je onbeperkt gebruik van kan maken als UNIZO-lid.

Bellen, chatten, mailen,... kies het kanaal dat voor jou het meest geschikt is! Zonder wachtrijen of keuzetoetsen.

02 21 22 678
ondernemerslijn@unizo.be

We nemen het op voor jouw rechten en belangen als zelfstandige ondernemer, kmo-bedrijfsleider of Vrije Beroeper. Voor minder pestbelastingen, minder paperassen en een gezond ondernemersklimaat. Wil je gebruik maken van de ledenvoordelen?

Word dan snel lid  

Unizo

UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel zoekt Adviseur - Coach startende en (nieuwe) ondernemers voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

UNIZO Brussels Hoofdstedelijk Gewest start met 3 types van begeleidingstrajecten voor startende en nieuwe en gevestigde ondernemers.

Deze trajecten moeten de pré-starter, de nieuwe en de gevestigde ondernemer versterken en ondersteunen bij de start, de uitbouw en de groei van  hun onderneming.

Met het begeleidingstraject GO4Business gericht op préstarters beogen we meer en beter voorbereide ondernemers in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te bekomen. Het resultaat van het begeleidingstraject is een adviesrapport over de haalbaarheid van het ondernemingstraject.

De begeleidingstrajecten Road2Action en Road2Growth zijn gericht naar nieuwe en gevestigde ondernemers, op zoek naar verbeter- en groeipunten.

Het resultaat van elk van deze begeleidingstrajecten is een actieplan gericht op een optimale uitbouw van de onderneming.

Klik hier voor meer informatie over deze functie.

Schrijf nu in voor de gratis digitale nieuwsbrief van UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel

Onze provinciale partners